samsung galaxy note ics yukleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AhmetFevzi

AhmetFevzi

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy note ics yukleme
sa arkadaslar samsung galaxy note ics 4 guncellemesi cikti fakat ben telefonu yurt disindan getirttigim icintelefonda ve kies te guncelleme bulunamadi diyor.
benim telefondaki surumler :

Android Surumu : 2.3.6
Ana bant surumu : N7000XXLB2
Kernel Surumu : 2.6.35.7-N7000XXLC1-CL1003701 se.infra@SEP-53 #2
Yapim Numarasi : GINGERBREAD.XXLC1

ben sammobile diye bir siteden tek parca N7000XXLPY_N7000OJVLP6_TUR.zip diye bir dosya indirdim.
icinde : N7000XXLPY_N7000OJVLP6_N7000XXLPT_HOME.tar.md5 ve SS_DL.dll isminde 2 dosya var. Odin 1.85 ile bunlari yuklemek istedim. zipli dosyayi klasore cikarttim. telefonun ses kisma + orta tus + power tusuna basili tutarak bir menu actim sonra emin misiniz gibisinden bir soru sordu ve ses acma ya basarak girdim. sari unlem isaretli bir yerdi.
Odin programini actim telefonu o sekildeyken bagladim. odindeki ilk ince kutuda com7 diye telefonumu buldu ve sol alttaki textbox a com7 added gibi birseyler yazdi sonra. ben bu .md5 uzantili dosyayi Odindeki PDA yazan butondan sectim ve start a bastim fakat zImage diye biryerde takilip kaliyor bekliyor oylece. Bootloader yazan yeri secerek te yaptim aynisini fakat sonuc olumsuz. telefonun sokup bataryasini cikarip taktim ve calismaya devam ettim acaba nasil yukleyebilirim ? illa rom manager falanmi yuklemek lazim :S ben orjinal ics4 olsun istiyorum cynogenmod fln gibi romlardan istemiyorum. birde kapatma tusuna bastigimizda reboot yahut romboot falan gibi seyler cikmasin istiyorum. yani orjinal ics4 istiyorum nasil yapabilirim yada bu XXLC1 falan gibi yerleri turkiyeninkine cevirme sansim yokmu. yardim edin lutfen.
 


by*cambaz

Üye
odinle yükleyeceksin mecbur
 
AhmetFevzi

AhmetFevzi

Üye
    Konu Sahibi
ama yukleyemiyorum zImage diye biryerde takilip kaliyor
 
klongs

klongs

Üye
gorev yoneticisiyle ac
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt