Samsung Galaxy Chat resmen duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Chat resmen duyuruldu

Samsung, dün internete sızan fiziksel klavyeli GT-B5330 akıllı telefonunu resmen duyurdu. Galaxy Chat adıyla gelen cihaz, sosyal anlamda aktif kullanıcıları hedef alıyor. Kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı ve paylaşım siteleriyle uyumlu yapısı satışındaki en önemli kilit noktası olacak.

Güney Koreli üreticinin birçok platform için geliştirdiği iletişim servisi ChatON'un ön yüklü olarak yer aldığı ve bu hizmete özel bir butonun kullanıldığı Galaxy Chat'e, 3.0 inç büyüklüğünde QVGA (320 x 240 piksel) çözünürlüklü dokunmatik ekran, 850MHz hızında işlemci, tam fiziksel QWERTY klavye, 4GB dahili hafıza, 32GB'a kadar microSD kart desteği, 2MP arka kamera, Bluetooth 3.0, Wi-Fi b/g/n, microUSB 2.0 portu ve 1,200mAh pil eşlik ediyor. 118.9 x 59.3 x 11.7 mm ölçülerindeki telefon, plastik kasası sayesinde sadece 112 gram ağırlığında

Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich işletim sistemi versiyonu ve Samsung Galaxy S III'te kullanılan TouchWiz Nature UX'e benzer detaylara sahip bir kullanıcı arayüzüyle zenginleştirilen B5330, Game Hub, AllShare Play, döküman görüntüleme-düzenleme için Quick Office (Google tarafından satın alınmıştı.) ve S Planner uygulaması ile birlikte gelecek.

Samsung Galaxy Chat'i Temmuz ayı itibariyle İspanya başta olmak üzere Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu, Çin, Güneydoğu Asya ve Güneybatı Asya'da rekabetçi bir satış fiyatıyla görebileceğiz. Temmuz sonu - Ağustos başında Türkiye'de satışa çıkacağını tahmin ediyoruz. Büyük dokunmatik ekran ve fiziksel QWERTY klavye deneyimini aynı cihazda birleştirmeyi başaran Samsung, orta segmentteki diğer modelleriyle yakaladığı başarıyı B5330 ile tekrarlamayı umuyor.







  • Android 4.0.4 işletim sistemi + TouchWiz arayüz
  • 800 MHz hızında, Tek çekirdekli işlemci
  • 512MB RAM
  • 3.0-inç'lik (320 x 240) TFT ekran
  • 118.9 x 59.3 x 11.7 mm; 112 gr
  • 4GB dahili hafıza + MicroSD (+32GB)
  • 2MP arka kamera (ön kamera yok)
  • 3G, Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 bağlantıları; A-GPS
  • 1200 mAh batarya
(DH)
 


tempestshine

tempestshine

Üye
Tasarımı Asha 303'e benzemiş.
 
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Renkli fotoğraflara bakmadan ilk fotoğrafa bakınca vallahi bu çin telefonları var aynısı sandım :D aşağı inince farkettim :D
 
doctorrr

doctorrr

Üye
klayve denince blackberry..
 
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Blackberry Curve 9360'a rakip gibi fakat klavye Blackberry'nin yerini tahminimce tutamaz.
 
15097

15097

Üye
Bu ne ya? Ne bicim telefon bu :(
 
KayraBey

KayraBey

Üye
ICS olması sorun olmaz ise idare eder ama Sultanımızın da buyurduğu gibi error patlaması yaparsa şaşmamak lazım :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
KayraBey

KayraBey

Üye
Bence 2.3.x Ginger gayet iyi giderdi bu telefona.Arkadaşım S2'yi güncelledi bin pişman.Ama birşeyi de söylemeden geçmeyeyim.Sonradan ICS olan (yani güncelleme ile) telefonlar genelde sorun yaşıyor.Ama orijinalden ICS ile gelenler de sıkıntı olduğunu hiç duymadım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrExpert

MrExpert

Üye
klavyeli de black berry den ötesini tanımam..

- - - Eklendi - - -

klavyeli de black berry den ötesini tanımam..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt