S60v5 YouTube Kesin Çözümü ---->

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 YouTube Kesin Çözümü ---->
Arkadaşlar biliyorsunuz ki, bir çok kişi telefonundan YouTube'a girememekle şikayetçi. Bu konuda artık son noktayı koymak istiyorum. Aslında YouTube'a girmek hiçte zor değil.

Başlıyoruz:

1) Telefonunuzdan Ayarlar ---> Bağlantı ----> Hedefler ----> (Kullandığınız WLAN Ağına girin) ----> Seçenekler'den Gelişmiş Ayarlar ----> IPv4 ayarları -----> DNS adresleri -----> Birincil DNS Adresi 4.2.2.2 ----> İkincil DNS Adresi 4.2.2.3 olarak tanımlıyoruz ve tamamen çıkıyoruz.

2) Menü ---> İnternet ----> Web ----> Seçenekler ----> Ayarlar -----> Sayfa -----> İçeriği Yükle (Tümü) olarak olduğundan emin oluyoruz. (YouTube'dayken Flash videoları izleyebilmeniz için)

3)
Yine Web'den Seçenekler ---> Yer imi Seçenekleri -----> Yer İmi Ekle'ye dokunuyoruz. Yer İmi Adı YouTube olsun, adres kısmına www .youtube.c om/?nomobile=1 (birleşik yazın) yazıyoruz. ---> Erişim Noktası ( Kullandığınız Ağ Adı) ----> Kullanıcı adı ve şifreyi boş geçin.

4) Telefondaki tüm açık uygulamaları Kapatıyoruz. Daha Sonra Web'e tekrar giriyoruz ve kullandığınız yer imine tıklıyoruz. YouTube'a giriş yaptıktan sonra istediğiniz bir videoyu seçin ve Keyfini Çıkarın.

Tamamen Kendi Anlatımımdır. Takıldığınız yer olursa soru sorabilirsiniz :) Konuyu Beğendiyseniz Teşekkür Butonuna Basınız.


Not: Eğer web tarayıcınız giriyor fakat videoları izleyemiyorsanız, telefonunuzun yazılımını güncellemek için

Nokia 5800 ile denenmiştir.
 
  • Beğen
Tepkiler: ozmoz15 ve ibrahim006


SilentOne

SilentOne

Üye
ewy..... bu bilindik bişiydi yinede saol
 
TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
kesin giriyormu yani?
 

ibrahim006

Üye
sağolasın kardeşim çok makbule geçti
 

cruel37

Üye
hım saol sorunu olan olursa yönlendiricem buraya.
 
dalgaci37

dalgaci37

Üye
açılmıyor telekom tarafından engelli dns leri aynen yazdım....?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt