S3 MİNİ I8190 ROOT ATMA !!!

Sponsorlu Bağlantılar

hacker-tr

hacker-tr

Üye
    Konu Sahibi
S3 MİNİ I8190 ROOT ATMA !!!
ROOT İŞLEMİ GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKTIĞI İÇİN BÜTÜN SORUMLULUKLAR KULLANICIYA AİTTİR !!! SONUNA KADAR OKUMADAN YAPMAYIN !!!

İLK OLARAK Samsung telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağladığınızda Windows’un telefonunuzu sorunsuz gördüğünden emin olunuz. Eğer Windows sürücü yüklemek için uyarı veriyorsa kabloyu çıkartıp tıklayıp gerekli Samsung sürücüleri bilgisayarınıza indirip çalıştırın. Veya orijinal Samsung Kies yazılımını yükleyin.(ASLINDA BU OLMADAN DA TELEFON DATASI TANITILABİLİNİR )

Telefonunuzun en az %60 oranında şarjı olduğuna emin olunuz!!!

Gerekli olacak ODIN 3.07 uygulamasını indirin
LİNK:
Gerekli olacak firmware yazılımı indirin
LİNK:

Telefonunuzda Ayarlar -> Geliştirici seçenekleri bölümünden USB hata ayıklamayı seçili işaretleyin. (ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ BİLGİSAYARA USB 2.0 DATA TRAVEL GİRİŞİNDEN ERİŞİM VAR )

Telefonunuzu kapatınız. Kapalı iken
Alt ses düğmesi + HOME tuşu + Güç düğmesine aynı anda bir kaç saniye aşağıdaki resimde görünen Samsung yazılım yükleme ekran uyarısı gelinceye kadar basın. Gelmedi ise tuşlardan birine eksik basmış olabilirsiniz. İşlemi baştan yapın.(ÜST SES DÜĞMESİNDE ROOTLUYKEN BU İŞLEM UYGULANIRSA ROCEVERY DEN GİRİŞ YAPILABİLİNİYOR )

ŞİMDİ İSE ANDROİD OS DİYE BAŞLAYAN BİR BÖLÜM VAR BURADA Üst Ses düğmesine basın. Aşağıdaki gibi Android logolu yazılım yükleme ekranı gelecektir. Alt ses düğmesi ise telefonu yeniden başlatır. Ona basmayın.


Telefonunuzu USB kablo ile bilgisayara bağlayın. İlk defa bu işlemi yapıyorsanız bazı bağlantı sürücüleri yüklenmesi için bekleyiniz.(NASIL OLACAĞI BAŞTA VAR )


SONRA ODİNDE SOL üstte ID:COM bölümünde 0:[COM:XX] göreceksiniz. XX bilgisayarınızın COM bağlantı numarasına bağlı değişen bir rakamdır.


Daha sonra
PDA butona basıp aynı kılasör içindeki HOME_I8190XXAMD3_I8190OXAAMD3_ROOTED.tar.md5 dosyasını seçin. SeçeneklerdenRe-Partition işaretli olmadığına emin olun. Seçili ayarlar aynen yukarıdaki gibi olacaktır.


Son olarak “Start” butonuna basın ve root işleminin bitmesini bekleyin. İşlem bittiğinde telefonunuz otomatik olarak kapatılıp açılacaktır. Artık telefonunuz root edilmiş olacaktır.


Açıldığında SuperSU uygulamasının yüklü olup olmadığını kontrol edin. Bazı nedenlerden dolayıSuperSU uygulaması yüklü değilse Play Store’dan indirip yükleyin. SuperSU uygulamasını çalıştırın. Bir güncelleme yapmak için sizden onay isteyebilir .

YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM :) ALINTIDIR FAKAT DENEYEREK YAPTIM ŞİKAYETLERİ LÜTFENDİLEGETİRİN !!!
 
  • Beğen
Tepkiler: Emre_o6


Emre_o6

Emre_o6

Üye
S2 kullansamda paylasimin icin tesekkurler.
 
hacker-tr

hacker-tr

Üye
    Konu Sahibi
ÖNEMLİ DEĞİL S2 İÇİN DE ATMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ONA RECOVERYDEN KOLAYCA ATILIYOR :)
 
Emre_o6

Emre_o6

Üye
:) Seviyorum telefonumu
 
hacker-tr

hacker-tr

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim root tehlikeli değil ben ilk root attığımda telefonum yazılımsal olarak çöktü telefon açılmıyordu ama bir kaç gün uğraştım sonunda buldum orjinal romunu bulmak çok zor s3 mini de :(
 


Üst Alt