Ricardo Quaresma: Futbola Beşiktaş'ta veda etmek isterim

Sponsorlu Bağlantılar

jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
Ricardo Quaresma: Futbola Beşiktaş'ta veda etmek isterim

Portekiz basınına konuşan Ricardo Quaresma, kariyerinin karmaşık bir aşamasında olduğunu ancak doğru fırsat ortaya çıkarsa sahaya dönmeye hazır olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Kariyerim devam etmek üzereydi. Dürüst olmak gerekirse, devam etmeye değer mi değmez mi şu an o aşamadayım." dedi.
Kariyerini hangi kulüpte bitirmek istediği sorulduğunda ise Portekizli oyuncu "Mutlu olduğum kulüplerden birinde bitirmek isterim. Bilmiyorum, belki Beşiktaş'ta bu fırsata sahip olabilirim, Porto'da bu fırsata sahip olamayacağım gibi hatta Sporting'de bile bu fırsata sahip olamam. Beşiktaş'ta böyle bir şansım olsaydı fazla düşünmeden dönerdim. Dürüst olmak gerekirse futbola böyle bir kulübe veda etmek isterim. Bana kapılarını her fırsatta açan kulüp Beşiktaş oldu." ifadelerinde bulundu.
Beşiktaş'a 2010-11 sezonunda imza atan Quaresma, siyah-beyazlı formayla Türkiye Kupası sevinci yaşadı. 2012-13 sezonundaki ayrılığının ardından 2015-16 sezonunda Beşiktaş'a geri dönen Portekizli oyuncu 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında da Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşadı. 2019-20 sezonunda ise Kasımpaşa'nın yolunu tuttu. Kaynak: AA
 


Üst Alt