Q7 KAbusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esokmen

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
Q7 KAbusu
Beşiktaş'ta adeta yılan hikayesine dönen Quaresma'nın durumu, her geçen gün yeni bir boyut kazanmaya devam ediyor. Teknik direktör Aybaba'nın gönderilmesini isteyen bir rapor hazırlaması, yönetimin de bunun üzerine yıllık ücretinde % 50'ye yakın indirim talep etmesi üzerine siyah-beyazlı camiayla yollarını ayırmak zorunda kalan asi yıldız Quaresma, ikinci kez baba olduktan sonra adeta 180 derece dönüş yaptı. Daha önce sevgilisi Catias Costa'dan olan kızı Arianna'yı reddeden ve babalık testi isteyen , yeni oğlu Ricardo JR'un doğumunu canlı canlı izledi. Henüz İstanbul'a dönmeyen Portekizli yıldız; önceki gün de kızı Arianna'yı, kardeşi Ricardo JR'u görmeye getirdi.

RİCARDO, GEÇMİŞİNİN PARÇALARINI BİR ARAYA GETİRİYOR
Vidas dergisi, Quaresma'nın bir yakınına dayandırarak verdiği haberinde, "Bütün tartışmalı babalık testleriyle birlikte Arianna, onun geçmişinin bir parçası. Şimdi Ricardo; Ariana'nın kardeşiyle birlikte yaşamak istiyor" iddiasında bulundu. Quaresma'nın oğlunun annesi Daphne ile Ricardo JR ve kızı Arianna'yla birlikte İstanbul'da yaşamak için kendisine farklı bir ortam hazırladığı bildirildi. Quaresma'nın bu hamlesi, "Quaresma, kendisini istemeyen yöneticileriyle anlaştı. Babalık sonrası bambaşka bir Quaresma olma sözü verdi. Onun bu sözleri, Beşiktaşlı yetkilileri ikna etmek için yeterli oldu" şeklinde yorumlandı.

DOĞUMU İZLEDİM
Beşiktaşlı Quaresma, oğlunun doğumunu canlı olarak izlediğini belirterek, "Oğlumu ilk gördüğüm an, harika bir andı. Şimdi onunla beraber çok zaman geçirmek istiyorum" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'tan yıllık 3 millyon 750 bin euro kazanan Quaresma, daha önce reddettiği 2 milyon euro'luk öneriye sıcak bakıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
383
DiaBLoS
greenmile
Cevap
22
Görüntüleme
2K
DiaBLoS
JaNbErG
Cevap
31
Görüntüleme
2K
haltie


Üst Alt