!!!Pc programlarını regedit'den kaldırma..!!

Sponsorlu Bağlantılar

A3rman

A3rman

Üye
    Konu Sahibi
!!!Pc programlarını regedit'den kaldırma..!!
Başlat çubuğuna basın,çalıştır deyin,regedit yazıp tamam deyin,HKEY_LOCAL_MACHİNE 'yi genişletin(açın,yanındaki +ya basın daha nediyim ? :d:),SOFTWARE'yi açın,burada bilgisayarına yüklü programlar listelenir (hani bilgisayarın harddiskinden silipte kaldırmadığınız programlar vardır ya program ekle kaldırda gözükür sizin içinde sıkıntı yaratır) onların ismini burda bulup silin artık gözükmeyecektir.

İşine yaradıysa bi teşekkürü çok görme :tşk:...
 


By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler. Bi Kere Canım Sıkıldıydı Kendi Kendime İş Yaratıyım Dedim Açtım Regediti Silebildiğimi Sildim Silemediklerim Kaldı Sonra Pc Açılmadı :D Sonra Format Tabii :oke:
 
A3rman

A3rman

Üye
    Konu Sahibi
kontrollü yapılmazsa açılmayabiliyor :ehe
 
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Çeşitli programlarla bunları daha sağlam yapabiliriz. (Your Uninstaller,Revo Uninstaller vs.)

Ben hiç Windowsun kendi Program Ekle/Kaldır uygulamasını kullanmam.Gelişmiş programlar kullanıyorum ki regeditten de girdi kayıtları silinsin.

Teşekkürler :)
 
A3rman

A3rman

Üye
    Konu Sahibi
bendede var bazı programlar fakat gta san andreası kaldıramadım hata veriyordu sildim harddiskten sonra yeniden yüklemem gerekti isodan setup'u açtım ve play:gta san andreas dedi.yani tam olarak silinmiyor regeditten yapınca bilgisayara yüklenmemiş gibi oluyo şu anda yükledim oyunu :yuru

----------Eklendi @ 18:13:22 ---------- Yazıldı @ 18:11:51 ----------

rica ederim...
 


Üst Alt