Oyunseverlere müjde: Football manager için linux desteği geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Oyunseverlere müjde: Football manager için linux desteği geliyor.
Sport Interactive oyun geliştiricileri,popüler simülasyon oyunu Football ManagerIın bir sonraki sürümünde Linux desteğini de içereceğini belirttiler.Aslında haberin Linux platformu için yapılan 2014 sürümü için resmi bir açıklama olduğunu söylemek gerekiyor.

Steam’in de bu konuda oyunun alınıp satılması konusunda aracı bir platform olarak kullanılması söz konusu.Zira pc/mac de ki gibi tekrar alıp kurma gibi bir gereksinim ihtiyacı hissedilmeyeceği söyleniyor.
Ayrıca Linux sürümünde windows/mac kullanıcılarıyla karşılıklı oyunu oynamak mümkün olacak.
FOOTBALL MANAGER NASIL BİR OYUNDUR?
Football Manager oyunu,bir futbol yönetim oyunudur.Temek olarak futbol takımını eğitip,gerektiği performanslara ulaştırarak sonuç elde edersiniz.Gerektiğinde oyuncu ve ihtiyacınız olan ekipmanı satar ve alırsınız.Çeşitli turnuvalarda farklı stratejilerle bezenmiş takımları yarıştırmak ,Futbol tutkunu ve Manager hayranları için adeta bir tabudur.
Oyun 1989 yılında Sega tarafından üretilen Championship Manager oyununun devamı niteliğinde bir oyun.Sport interctive geliştiricilerinin ürettiği bu sürümde lisans hakları ve yasal müeyyideler de dikkate alındığından, isim değişikliği olduğunu belirtmemiz gerekiyor.
Football Manager geçmişte PSP ve XBOX360 için üretilen serileri olsa da , artık pc ve mac için her yıl piyasaya sürülen serileri olmaya devam etti.
Football Manager 2014 sürümünün Ekim 2013 civarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
kaynak:
kaynak:MİLES JACOBSON
 


Üst Alt