OnePlus 5 Android 8.0 Oreo Open Beta 1 Güncellemesi Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 5 Android 8.0 Oreo Open Beta 1 Güncellemesi Yayınlandı
OnePlus firması amiral gemisi modellerinden OnePlus 5 için yaklaşık 10 dakika önce Android 8.0 Oreo Open Beta 1 güncellemesini resmi olarak yayınladı. Güncellemeyi haberin devamından indirebilirsiniz.




OnePlus firması bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi OnePLus 5T modelini düzenlediği büyük bir etkinlik ile ABD'de duyurmuştu. Elbette bundan yaklaşık 6 ay önce piyasaya sunduğu OnePlus 5 modelinin ardından kısa bir süre sonra çerçevesiz ekran paneline sahip OnePlus 5T modelini piyasaya sunması bir çok kullanıcıyı üzse de aynı fiyata sahip olması kullanıcıları mutlu etmişti.

https://www.maxicep.com/oneplus-5tde-bulunan-yuz-tanima-ozelligi-oneplus-5-icin-geliyor
OnePlus 5T'de Bulunan Yüz Tanıma Özelliği OnePlus 5 İçin Geliyor
OnePlus 5T tanıtımı sırasında firma yetkilileri OnePlus 5 için Android 8.0 Oreo Open Betagüncellemesinin Kasım ayı içerisinde dağıtılacağını ve OnePlus 5T Android 8.0 Oreo Open Betagğncellemesinin ise Aralık ayında resmi olarak dağıtılacağını açıklamıştı. Bu haber bir çok OnePlus 5 kullanıcısını sevindirmişti.

Sistem Yenilikleri
  • OnePlus 5 Android 8.0 Oreo sürümüne güncellendi
  • Paralel uygulamalar eklendi. Yani çift Whatsapp açabiliyorsunuz
  • Resmin İçinde Resim Eklendi
  • Yeni gelişmiş otomatik doldurma özelliği eklendi
  • Akıllı metin seçimi eklendi
  • Yeni hızlı ayarlar tasarımı
  • Kasım ayı Android güvenlik yaması eklendi
Başlatıcı Yenilikleri
  • Bildirim noktaları eklendi. Uygulama bildirimi varsa uygulama ikonunun yanında nokta görünecek
  • Yeni uygulama klasör tasarımı eklendi
  • Fotoğraflar doğrudan Shot fotoğrafları OnePlus'a yüklenebiliyor


Büyük gün geldi ve yaklaşık 10 dakika önce OnePlus firması resmi sitesi üzerinden OnePlus 5 Android 8.0 Oreo Open Beta 1 güncellemesini yayınladı. Open Beta yazılımı OnePlus firması tarafından belirli cihazlar için verilen halka açık herkesin kolayca indirip kurabileceği günlük kullanıma uygun sorunsuz yazılımdır.

Open Beta ayda 2 defa OTA üzerinden otomatik olarak güncelleme almaktadır. Yani sizde Open Beta yazılımına geçerek yeni OnePlus özelliklerini ve güncellemelerini daha hızlı ve daha fazla alabilirsiniz. Open Beta cihazın güncelleme ömrü son bulana kadar devam eden bir yazılımdır. Yani OnePlus 5 için bugün başlayan Open Beta yazılımının yaklaşık 2.5 yıl boyunda en azından Android 9.0 sürümünün en son güncellemesine kadar devam edeceğini söyleyebiliriz.

OnePlus 5 Open Beta 1 yazılımını tıklayarak indirebilirsiniz. Open Beta 1 yazılımını denemeden önce bütün dosyalarınızın yedeğini almayı unutmayın. Open Beta 1'i indirdikten sonra kablo yardımı ile cihazınızın içine kopyalayın. Cihazınızı kapatın ve ardından güç ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılı tutarak cihazınızı açın. Daha sonra recovery menüsü üzerinden bir kere cihazınızı wipe yapın. Ardından Install from internal storage/Install from local seçeneğine tıklayarak güncelleme dosyasını bularak seçin ve yükleyin. Daha sonra cihazınız otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Başlamazsa yükleme bittikten sonra siz kendiniz yeniden başlatın. Cihaz açıldıktan sonra bütün bilgilerin ve cihazın sıfırlanmış olması gerekiyor eğer sıfırlanmadıysa tekrar recovery menüsüne girerek bir kere wipe yapıp cihazı yeniden başlatın ve artık OnePlus 5 Android 8.0 Open Beta 1 yazılımı cihazınızda sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.
OnePlus 5 Android 8.0 Oreo Open Beta 1 Güncellemesi Yayınlandı
 


Üst Alt