OnePlus 3 akıllı telefon tasarımı ile en iyi cihazlardan birisi olmaya aday

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 3 akıllı telefon tasarımı ile en iyi cihazlardan birisi olmaya aday
OnePlus'ın yeni akıllı telefonu OnePlus 3 yakında resmi olarak duyurulacak.



Çin'in önemli ve yeni akıllı telefon modellerinden olan OnePlus, 2014'de ilk akıllısı OnePlus One'ı sunmuş ve 2015'de de yeni cihazları OnePlus 2 ve OnePlus X ile pazarda adından söz ettirmişti. OnePlus, özellikle davetiye usulü ile cihazlarını sunması ile ünlü ve şu anda bu satıştan vazgeçerek, normal kanallarla cihazlarını satmakta.



OnePlus bu sene henüz bir akıllı telefon sunmuş değil ve çok yakında da yeni OnePlus 3 amiral gemisi ile dengeleri alt üst etme hazırlıkları içerisinde.

Geçtiğimiz dönemde bu yeni cihaza ait olduğu iddia edilen görseller ortaya çıkarken, şimdi de cihazın detaylı tasarımının çok açık görülebildiği bir basın görseli gelirken, cihazın oldukça etkileyici bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Alüminyum alaşım kasa içeren cihazın gri renkli versiyonu görselde yer alıyor.

Cİhazın önünde Home butonu yer alıyor ve ayrıca bu butonda parmak izi tarayıcısının da entegre olarak geleceğini söyleyebiliriz.

henüz kesin olmayan bilgilere göre OnePlus 3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Ayrıca sistem belleği olarak 4GB ve 6GB olarak iki farklı versiyonun pazara sunulacağı ifade ediliyor.

Yeni akıllı telefonda yonga seti olarak ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti yer alacak. USB Type-C bağlantısına sahip olan akıllı telefonun ayrıca 3.000mAh batarya ile sunulacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

OnePlus 3 akıllı telefon tasarımı ile en iyi cihazlardan birisi olmaya aday
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ödül falan deyince ben de lg g5'te ki modüler tasarım sandım buna ödül vereni teftiş etmek lazım. Klasik telefon.
 
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
benim cihaza kardeş geliyor, seriye devam :D
Tebrikler OnePlus
Adamlar hakketen yapıyor
Kim ne derse desin cihazları on numara, 15 dakikada %100 şarj olabileceği beni cihaza daha çok bağladı
 


Üst Alt