Okulu Basıp öğrenci Ve Müdür Yardımcısını Bıçakladılar....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
Okulu Basıp öğrenci Ve Müdür Yardımcısını Bıçakladılar....


İzmir'in Bornova İlçesi'nde Mustafa Kemal Lisesi'ne gelerek öğrencileri rahatsız eden 2 kişi, kendilerine engel olmaya çalışan müdür yardımcısı ve 2 öğrenciyi bıçakla yaralayarak kaçtı.
08 Şubat 2006 Çarşamba 00:05



MEHMET İNMEZ
İZMİR - İzmir'in Bornova İlçesi'nde Mustafa Kemal Lisesi'ne gelerek öğrencileri rahatsız eden 2 kişi, kendilerine engel olmaya çalışan müdür yardımcısı ve 2 öğrenciyi bıçakla yaralayarak kaçtı.



Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Bornova Mustafa Kemal Lisesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 18-20 yaşlarındaki 2 genç, okulun dağılma saatinde okul girişindeki görevlileri atlatarak içeri girdi.


Sınıflara kadar giren şahısları, okul müdür yardımcısı Özcan Yaşar (48) fark ederek dışarı çıkarmaya çalıştı.


Yaşar'a direnen ve ellerindeki bıçağı rastgele sallayan gençler, Yaşar'ı göğsünden bıçakladı. Aldığı üç bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralanan ve kanlar içerisinde yere yığılan Özcan Yaşar'ı gören 9-F sınıfı öğrencisi Burak Mercan (15) ve Ramazan Daşdan (15) saldırganlara engel olmaya çalıştı. Şahıslar, bıçakla Daşdan'ı başından, Mercan'ı da kalçasından bıçaklayarak kaçtı.


Olayın ardından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan müdür yardımcısı ve 2 öğrenci tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunduğu
öğrenildi.



Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, zanlıların okul çevrelerinde sürekli gezdiğini ve kimliklerinin en kısa zamanda belirleneceğini kaydetti.


 


hidayet

hidayet

Üye
allah belalarını versin
 
iceboy

iceboy

Üye
Hay ben bunlarin ve bunlar gibilerinin....!!!!!!! tovbe tovbe!!! sinirden titriyorum ya!!! bu nasil bir hayvanlikdir!!! 15 yasinda cocuklar bunlar ya!!! nasil kiyarsin sen!!!
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yaw daha önceden de olmamışmıydı aynısı...
 

troublesome

Üye
kız meselesi kesin..serseriler ya.şöyle itin kopuğun yaşamadığı bir yer yok mu.. asıl dünyadaki cennet orası olur.. bilim adamları bilinmeyen hayvan türleri ile uğraşacaKlarına gidip orayı bulsunlar
 

cumcum23

Üye
bu kadar da olmaz yani işte kaybetcek hiçbişeyi kalmayan insanların halt yemesi bunlar warya işte baçın belaya girmese hepsini katlet ondan sonra sende onlardan biri ol 2 ucu pisli değnek hesabı




Forum Kuralları:

2 &#8226; Mesajlarda küfür <span style="color:#FF0000">(sansürlenerek de olsa)</span>, maksadı aşan argo, sataşma, aşağılama vb. içerikler bulunamaz.
 
kikaksk

kikaksk

Üye
manyak bunlar polis yakalar ifadesini alır serbest bırakır...
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
Bu kadarda olmaz
 
cepix

cepix

Üye
Hayvanlıktır..
 
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
adamlar sınır tanımıyo artık devlet kim diolar ş.... ler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt