.Oğuzhan: "Bu nasıl yemin?"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Oğuzhan: "Bu nasıl yemin?"
19. haftanın sonucu merakla beklenen maçında Galatasaray iç sahada zorlu Beşiktaş engelini 2-1'lik skorla geçmeyi başardı. Sarı-kırmızılı ekip Emre Çolak ve Albert Riera'dan gelen gollerle galibiyete uzandı.

Tomas Sivok'un golü sonrasında yükselen tansiyon, 61. dakikada Felipe Melo'nun kırmızı kart görmesine neden olmuştu. Brezilyalı orta saha oyuncusu, Oğuzhan Özyakup'a tükürdüğü gerekçesiyle oyundan atıldı.

Melo'nun maç sonu yaptığı açıklamalara, Beşiktaş'ın genç oyuncusundan tepki geldi. Milliyet'in haberine göre, Melo'nun çocukları üzerine yemi etmesine bir anlam veremediğini dile getiren genç orta saha oyuncusu, "Yanımızda Selçuk İnan ve Fernandes de vardı. Melo'nun bana tükürdüğünü gördüler. Buna rağmen çok ağır yeminler ediyor. Fernandes'e 'İnsan nasıl böyle bir yemin edebilir?' diye sordum. Bana, 'Melo işte bu. Önce yapar, sonra da yemin eder' dedi" diye konuştu.

Bu sezon beklentinin altında kalan Melo, kırmızı kart sonrasında twitter hesabınan yaptığı açıklamada, ""Ben kimseye tükürmedim, Tanrı şahidim olsun ki tükürmedim. Kamerayla yüz kere de baksanız, bin tane fotoğraf da bulsanız ben tükürmedim. Olanlar dolayısıyla üzgünüm ama bir şey yapmadığım kanıtlanacak." demişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt