NVIDIA SHIELD Tablet OTA Mevcut, Android 5.0.1 alır

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
NVIDIA SHIELD Tablet OTA Mevcut, Android 5.0.1 alır


NVIDIA SHIELD Tablet ünlü GPU üreticisi NVIDIA tarafından yayımlanan en son Android tabanlı bir cihazdır. Bu cihaz çok ilk cihazlardan biri olmuştur, Android 5.0 için bir güncelleştirme alma çeşitli OEM'ler tarafından hemen hemen tüm amiral gemileri yenerek. NVIDIA sadece duyurdu onların blog üzerinden NVIDIA SHIELD Tablet birkaç ilginç şeyler getiriyor Android 5.0.1, bir 2.1 güncellemesini aldı.

NVIDIA göre, SHIELD Tablet performansı artırmak gerekir. Nvida genel UI ve uygulama yanıt iyileştirilmesi üzerinde çalışıyor. Uygulamalar arasında geçiş artık daha az zaman almalıdır.Kamera uygulaması, Kamera Başar, fotoğraf ve videolar için bazı yeni yaratıcı efektler alır.Uygulama şimdi canlı önizleme ve etkileri ile kayıt tam çözünürlük sağlamak için Tegra K1 GPU tam olarak yararlanmak gerekir. SHIELD Tablet bu yılın başlarında ilan edildi OpenGL 4.5, şimdi uyumludur.


The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU manufacturer NVIDIA. This device has been one of the very first devices to receive an update to Android 5.0, beating almost all flagships by various other OEMs. NVIDIA has just announcedvia their blog that the NVIDIA SHIELD Tablet received a 2.1 update to Android 5.0.1, which brings a few interesting things.

According to NVIDIA, the SHIELD Tablet’s performance should increase. NVIDA has been working on improving the general UI and app responsiveness. Switching between the apps should now take less time. The camera app, Camera Awesome, gets some new creative effects for stills and videos. The application should now take the full advantage of Tegra K1 GPU to deliver live-preview and full resolution recording with effects. The SHIELD Tablet is now compatible with OpenGL 4.5, which was announced earlier this year.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 98farom98
lazye

lazye

Üye
Open gl 4.5 mi ? Trgra k1 çok performansli bir gpu zaten tablet oyun tableti :)
 
  • Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54

Benzer Konular



Üst Alt