Note 7 olayı, iPhone 7 ve LG V20'ye yaradı

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Note 7 olayı, iPhone 7 ve LG V20'ye yaradı
Galaxy Note 7 modelinin satıştan çekilmesi, doğal olarak diğer üst düzey akıllı telefonların satışlarına yaradı. Özellikle Güney Kore'de iPhone 7 ve LG V20 satışları arttı.



Galaxy Note 7 üretiminin durdurulması, Galaxy S7 ve S7 edge modellerine olan talebi arttırdığı gibi, farklı telefon üreticilerinin de üst düzey modellerine yaradı.

Telefonun anavatanı olan Güney Kore'de, Galaxy Note 7 olayından sonraiPhone 7 ve LG V20 satışlarında ciddi bir artış görülüyor.

Note 7 - LG V20 benzerliği satışları arttırdı
Gelen bilgilere göre sadece geçtiğimiz hafta 100.000 adet iPhone 7 veiPhone 7 Plus modelinin satışı gerçekleştirilirken, son günlerde LG V20modeline olan talep de bir hayli artmış durumda.

LG V20'nin aynı Galaxy Note 7'de olduğu gibi 5.7 inç ekran boyutuna sahip olması ve benzer teknik özellikleri bünyesinde barındırması, tüketicilerin bu modele kaymasına sebep oluyor.

Ülkede şu anda günlük 5,000 adet LG V20 satıldığı tahmin ediliyor.

Öte yandan iPhone 7 de şüphesiz şu anda en çok talep gören modellerden biri. Her ne kadar kaç Galaxy Note 7 kullanıcısının iPhone'a geçtiği bilinmiyor olsa da, birçok kullanıcının iPhone ile yoluna devam etme kararı aldığı biliniyor.

Alıntı.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Millet Korkar Oldu :D
 
  • Beğen
Tepkiler: TurkishLord


Üst Alt