• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Normal SIM Kartınızı, MikroSIM Kartına Çevirebilirsiniz!

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Normal SIM Kartınızı, MikroSIM Kartına Çevirebilirsiniz!
Şimdiden oldukça geniş bir kitleye hitap etmeyi başaran Apple’ın iPhone 4 ve iPad isimli cihazları için özel olarak hazırlanan MikroSIM kartlarına ek bir ücret vermeden, eski SIM kartlarınız MikroSIM karta dönüştürebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmeniz için tek yapmanız gereken şey 12 x 25 mm boyutundaki orijinal SIM kartınızı, 12 x 15 mm boyutundaki MikroSIM kartı boyutlarına küçültmek.


( SIM kartımızı bu bölge üzerinden kesmeliyiz! )

Bu işlemi gerçekleştirmek için ilk olarak elimize bir kalem almak ve daha sonra elimize aldığımız cetvel ile sim kartımızı 12 x 25 mm boyutundan, 12 x 15 mm boyutlarına kadar daraltarak çizmemiz gerekiyor. Daha sonra elimize aldığımız makas ile SIM kartının üstünü çizdiğimiz bölgeyi kesmemiz yeterli oluyor. Unutmayın ki bizim için en önemlisi SIM kart üzerindeki metal bölüm olduğundan, bu bölüme zarar vermeden sim kartını küçültmeliyiz.
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefoncularda özel kesim aletleri var ben yaptırmıştım bir ara.
 
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
siz denemeyin arkadaşlar bence çünkü makinası var nadir arkadaşımında dediği gibi gidin orada yaptırın.en ufak bi yanlış kesimde sim kart mort olur :D
 

antelope

Üye
ipad lar böyle sim mi destekliyolarmış? Bizim yapmamıza gerek yok yani? :D
 
zx6r

zx6r

Üye
hiç uğraşamam ben sim kartımdan memnunum :D
 

semirar

Üye
bu işlemı makıneyle yapıyoruz arkadaşla elle randıman vermıyor hat duşuyor az çekıyor vs ama makıne bırebır kesıyor sorunsuz.
ıstanbul kadıkoyde yerımız ve ucret almadan yapıyoruz..
0216-550-94-17
cs-iletişim
 
  • Beğen
Tepkiler: ilkayyy17


Üst Alt