• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia Tüm Aksesuarları [ Resim - Ürün İsmi - Orjinal ]

Sponsorlu Bağlantılar

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Tüm Aksesuarları [ Resim - Ürün İsmi - Orjinal ]


Nokia E5 için Nokia Silikon Kılıf CC-1007
Esnek ve dayanıklı olan bu silikon kılıf, telefonun tüm düğmelerine ve harici konektörlerine kolay erişim sunarken Nokia E5 cihazınızı korur. Mevcut üç renkten tarzınıza en uygun olanını bulun.​


Nokia Batarya BL-4J Hafif Nokia Batarya BL-4J ile daha uzun süre bağlı kalın ve daha fazla şey yapın.

Nokia Taşıma Kılıfı CP-500 Hareket halindeyken, Nokia Taşıma Kılıfı CP-500 ile Nokia N8 cihazınızı güvende tutun. Bu şık, cüzdan tipinde kılıf, cihazınızın tüm fonksiyonlarına erişmenize imkan verir ve günlük yıpranmaya ve aşınmaya karşı cihazınızı korur.

Nokia Taşıma Kılıfı CP-503 Nokia Taşıma Kılıfı CP-503, cihazınız için ek koruma sağlayan ve ekranınızı temiz tutmaya yardımcı, yumuşak bir lifli astara sahip, şık bir taşıma kılıfıdır.

Nokia İşaretleme Kalemi SU-36 Telefonunuzdan en iyi şekilde faydalanın. Uyumlu cihazınızın kapasitif dokunmatik ekranında bilgiler girmek için Nokia İşaretleme Kalemi SU-36'yı bir kalem gibi kullanın.

Nokia N8 için Nokia Silikon Kılıf CC-1005 Esnek ve dayanıklı olan bu silikon kılıf, dokunmatik ekrana ve tüm harici konektörlere kolay erişim sunarken Nokia N8 cihazınızı korur. Mevcut dört renkten tarzınıza en uygun olanını bulun.

Nokia C3 için Nokia Silikon Kılıf CC-1004 Esnek ve dayanıklı olan bu silikon kılıf, telefonun tüm düğmelerine ve harici konektörlerine kolay erişim sunarken Nokia C3 cihazınızı korur. Mevcut üç adet renkten tarzınıza en uygun olanını bulun.

Nokia Bluetooth Kulaklık BH-108 Nokia Bluetooth Kulaklık BH-108 handsfree çağrılarınızın denetimini size sunar ve gün boyunca bağlı kalmanıza yardım eder.

Nokia Taşıma Kılıfı CP-398 Aktif kullanım için ideal olan Nokia Taşıma Kılıfı CP-398 kemerinize güvenle takılır ve telefonunuza zarar gelmesini engelleyerek güvende tutar. Bu yüksek kaliteli deri kılıf konyak renginde gelir, çoğu Nokia cihazla uyumludur ve cihazınıza kolay erişim sunar.

Nokia Taşıma Kılıfı CP-397 Yüksek kaliteli deriden üretilen zarif Nokia Taşıma Kılıfı CP-397 cihazınızı yeniymiş gibi gösterir ve diğer önemli eşyalarınız için yeterli hacme sahiptir.

Nokia Bluetooth Kulaklık BH-608 Nokia Bluetooth Kulaklık BH-608 tüm handsfree çağrılarınız için üstün ses kalitesi sunar; klipsle giysilerinize tutturup bağlanmanız yeterli.

Nokia Mobil Tutucu CR-118 Güvenli Nokia Mobil Tutucu CR-118 ile, Nokia 2710 classic cihazınız, siz araç sürerken güvenlice yerinde kalır. Rahat tasarımı telefonunuzun ekranına net bir görüş sağlar, sizin için önemli olan kişilere ve yerlere güvenlice ulaşabilirsiniz.

Nokia Batarya BL-4D Nokia Batarya BL-4D, size 1200 mAh güç veren, hafif bir Li-Ion bataryadır, böylece iletişimde olabilir, çevrimiçi olur ve daha uzun süre bağlı kalabilirsiniz.

Nokia Taşıma Kılıfı CP-391 Nokia E71 ve E72 için Nokia Taşıma Kılıfı CP-391, cihazların tüm fonksiyonlarına erişmenize imkan verirken Nokia E71 veya E72 cihazınızı korumanıza yardım eden yüksek kaliteli katlanabilir bir taşıma kılıfıdır.

Nokia N97 mini için Nokia Taşıma Kılıfı CP-390 Nokia N97 mini ile kullanılan Nokia Taşıma Kılıfı CP-390, cihazınızı şık ve rahat şekilde güvende tutmak için tasarlanmıştır. Cüzdan tipi kılıf, QWERTY klavye dahil olmak üzere Nokia 97 mini cihazınızın tüm fonksiyonlarını kullanmanıza imkan verecek şekilde açılır.

Nokia Mobil Tutucu CR-117 Araba sürerken Nokia N97 mini cihazınızı sımsıkı tutturun, böylece dış dünya ile bağlantı halinde kalabilir ve gideceğiniz yere kadar Maps uygulamasının size rehberlik etmesini sağlayabilirsiniz.

Nokia Mobil Tutucu CR-116 Araba sürerken Nokia N97 cihazınızı sımsıkı tutturun, böylece dış dünya ile bağlantı halinde kalabilir ve gideceğiniz yere kadar Maps uygulamasının size rehberlik etmesini sağlayabilirsiniz.

Nokia Mini Hoparlör MD-9 Nokia Mini Hoparlör MD-9 yüksek kalitede, güçlü ses üreten, hafif, taşınabilir bir hoparlördür.

Nokia Stereo Kulaklık WH-701 Nokia Stereo Kulaklık WH-701, aramalarınızın ve müziğinizin üzerinde tam denetim kurmanızı sağlayan dahili bir uzaktan kumanda ile öne çıkan handsfree bir stereo kulaklıktır.

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-505 Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-505 hareketli yaşam tarzınıza göre uyacak şekilde üretilmiştir, hareket halindeyken müziğinize ve aramalarınıza rahatça erişim sunar.

Nokia Telefon Mücevheri Koleksiyonu CP-375 Nokia Telefon Mücevheri Koleksiyonu CP-375 beş telefon mücevher aksesuarından oluşan modern bir koleksiyondur.

Nokia Kulaklık WH-100 Küçük düşün, sorunsuz yaşa. Bu derli toplu, iyi tasarlanmış kulaklık ile handsfree aramaların sorunsuz, basit denetiminin keyfini sürün.

Nokia Stereo Kulaklık WH-205 Nokia Stereo Kulaklık WH-205, stereo seste müziklerinize ve aramalarınıza tam erişim sağlayan rahat bir handsfree kulaklıktır.

Nokia Bluetooth Kulaklık BH-106 Kompakt Nokia Bluetooth Kulaklık BH-106, kullanışlı ve akıllı handsfree çağrı yönetimi için giysinize tutturulabilir.

Nokia Bluetooth Kulaklık BH-105 Zarif, kullanımı kolay Nokia Bluetooth Kulaklık BH-105, size gün boyunca handsfree iletişimin keyfini çıkarma özgürlüğünü sunar.

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-905

Nokia Yüksek Verimli Şarj Cihazı AC-10 Nokia Yüksek Verimli Şarj Cihazı AC-10; uyumlu cihazınızı verimli biçimde şarj eden, çevre dostu, enerji tasarruflu, güçlü bir mikro USB seyahat şarj cihazıdır.

Nokia Batarya BL-6Q Nokia Batarya BL-6Q; cihazınız için 970 mAh güç sağlayan, uzun ömürlü ve hafif bir Li-ion bataryadır.

Nokia N97 için Nokia Taşıma Kılıfı CP-323 Nokia N97 için Nokia Taşıma Kılıfı CP-323, kaliteli kumaştan imal edilir ve cihazınızı korumanızı ve el altında bulundurmanızı sağlar.

Nokia Taşıma Kılıfı CP-371 Nokia Taşıma Kılıfı CP-371, cihazınız için ek koruma sağlayan ve ekranınızı temiz tutmaya yardımcı, yumuşak bir lifli astara sahip, şık bir deri taşıma kılıfıdır.

Nokia Mobil Tutucu CR-113 Nokia Mobil Tutucu CR-113, arabanızdayken Nokia 6700 Classic telefonunuzu güvende ve elinizin altında tutmanıza yardımcı olan, pratik ve kurulumu kolay bir mobil tutucudur.

Nokia Mobil Tutucu CR-112 Nokia Mobil Tutucu CR-112, yoldayken Nokia 6303 klasik telefonunuzu sabit ve elinizin altında tutmanıza yardımcı olmak üzere tasarlanmış, kurulumu kolay bir mobil tutucudur.

Nokia Taşıma Kılıfı CP-221 Pek çok Nokia cihaza uyacak biçimde üretilen bu sade taşıma kılıfları, Nokia cihazınızı tozdan ve çiziklerden korumanıza yardımcı olur.

Nokia Taşıma Çantası CP-373 Nokia Taşıma Çantası CP-373, kaliteli kumaştan imal edilmiş ve Nokia 6303 Classic veya Nokia 6700 Classic telefonunuzu çiziklerden, kirden ve tozdan korumanıza yardım etmek üzere özel olarak tasarlanmış, şık bir taşıma çantasıdır.

Nokia Display Speakerphone HF-510 Nokia Ekranlı Hoparlör HF-510, şıklığıyla arabanıza uyum sağlar, arayan numara kimliklerini görüntüler ve yoldayken handsfree çağrı kolaylığını sunar.

Nokia Bluetooth Kulaklık BH-216 Nokia Bluetooth Kulaklık BH-216, kusursuz ses kalitesi sunan ve çağrılarınızı tek bir düğmeye dokunarak kontrol etmenizi sağlayan, şık tasarımlı bir kablosuz kulaklıktır.

Nokia Internet Stick CS-15 Nokia Internet Stick CS-15 size bilgisayarınızı internete yüksek hızlı 3G bağlantı üzerinden hızla bağlama olanağını sunan, kompakt bir USB modemdir.

Nokia Mobil Tutucu CR-110 Nokia Mobil Tutucu CR-110, yoldayken Nokia 5730 XpressMusic cihazınızı güvende ve elinizin altında tutmanıza yardımcı olmak üzere özel olarak tasarlanmıştır.

Nokia Mini Hoparlörler MD-8 Partinin sesini cebinize taşıyın! Mükemmel ses işlevleri ve görünümü ile, birden fazla cihazla uyumlu bu hoparlörler sizi havaya uçuracak.

Nokia Araç İçi Tutucu CR-97 Nokia 6210 Navigator cep telefonunuzu aracınızdayken güvenli bir yerde tutun. Bu şık araç içi tutma ünitesi, cihazınızın tasarımıyla uyumlu olduğu gibi mobil şarj cihazınızın bağlantısını da sağlar.

Nokia Batarya BL-4U Cihazınıza güç katan, bu Li-Ion tabanlı 1000 mAh batarya, ince, hafif bir bileşendir.

Nokia Batarya BL-4CT Bu Li-İyon tabanlı 860 mAh batarya, hafif bir paket içinde güç ve performans sağlar.

Nokia Bluetooth Kulaklık BH-902 Öncü çağrı yönetimi ve üstün ses teknolojisinin güçlü bir kombinasyonu olan bu kablosuz kulaklığın bir eşi yoktur.

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-503 Yüksek kaliteli stereo ses düzenleyici kulaklık, takma ve çıkarma kolaylığı sağlayan tasarıma ve ince rötuşlara sahiptir.

Nokia Batarya BL-6F Bu hafif Li-iyon tabanlı 1200 mAh batarya, telefonunuzdan maksimum faydalanmanızı sağlar.

Nokia Batarya BP-6MT Bu hafif Li-Iyon tabanlı 1050 mAh batarya, telefonunuzu güçlendirmek için ihtiyacınız olan gücü sağlar.

Nokia Güç Paketi DC-1 Nokia cihazları için tasarlanmış olan bu mobil enerji deposu, size hareket halindeyken bir dolumla iki ila beş kez arasında güç kaynağı sağlar.

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-903 Üstün stereo sound streaming kalitesi ve çağrılarınızı unutmamanız için konumlar arasında otomatik geçiş.

Nokia Müzik Kulaklık HS-45, AD-54 Müziğinizi dinleyin, çağrılarınızı yönetin, bu kullanışlı stereo kulaklık tüm uyumlu kulaklıklarla kullanılabilir.

Nokia Kablosuz GPS Modülü LD-3W + Nokia Maps Navigasyon Gezmeyi seven insanlar için – Nokia cihazınız için harita ve navigasyon yardımı içeren kablosuz GPS modülü.

Nokia Stereo Kulaklık HS-82 Handsfree yönetim, ses seviyesi ve susturma kontrolünün rahatlığıyla çağrılarınızı yönetin ve stereo kalitesinde FM radyo veya müzik çalar dinlemenin keyfini çıkarın. Mikro USB Konnektörle rahatlıkla bağlanır.

Nokia Music Headset HS-44, AD-44 Muhteşem ses kalitesinin yanı sıra tüm müzik parçaları ve çağrılarınızda rahatlığın ve kontrolün tadını çıkarın.

Nokia Batarya BL-6P Kompakt 830 mAh LI-IYON batarya, uyumlu Nokia telefonunuz için ek güç sağlar.

Nokia 4 GB microSDHC Kart MU-41 Bu microSDHC kartı, 4 GB ek depolama sağlar ve cihazınızın, veri, müzik ve yazılım uygulaması saklama kapasitesini artırır.

Nokia Bağlantı Kablosu CA-101 Bu mikro USB kablosu, yüksek hızlı USB 2.0 veri transfer hızları sağlamasının yanı sıra, aynı anda bilgisayarınızın USB portundan telefonunuzu şarj eder.

Nokia Batarya BP-4L Kompakt ve hafif olan bu 1500 mAh Li-Polimer batarya, cep telefonunuz için uzun süreli güç sağlar.

Nokia Seyahat Şarj Cihazı AC-6 Cep telefonunuzun bataryasını bu küçük, hafif, seyahat tipi, mikro USB soketi olan ve multi voltaj özellikli şarj cihazıyla şarj edin.

Nokia Bluetooth Kulaklık BH-602 15 dakikalık şarj süresinde size 5 saate kadar konuşma süresi sağlayan bu kablosuz kulaklık otomatik ses ayarı yapabilmektedir.

Nokia Universal Telefon Tutucu CR-39 Çoğu cep telefonuna uyumlu, bu cihaz telefonunuzu güvenli bir şekilde arabanızın konsolunda sabit tutar.

Nokia 616 Araç Kiti Bu kullanışlı kitin, net görüntülü ekranından telefonunuzu yönetebilir, mesajlarınızı ve telefon rehberinizi görüntüleyebilirsiniz.

Nokia Bağlantı Kablosu DKE-2 Uyumlu Nokia cihazınızı, PC’nize bağlar, takvim, telefon rehberi vs.nin transferi ve senkronizasyonunu sağlar.

Nokia Kompakt Seyahat Şarj Cihazı AC-5 Bu hafif, yüksek performanslı, çoklu gerilimli şarj cihazı Nokia 2 mm şarj arayüzü sayesinde tüm telefon, cihaz ve aksesuarlarla uyumludur.

Nokia Bluetooth Ekranlı Araç Kiti CK-15W Net bir ekrana sahip bu araç kiti siz, arabanız ve uyumlu mobil cihazınız için vazgeçilmez bir yol arkadaşıdır.

Nokia Batarya BP-6X Bu hafif ağırlıklı Li-Polimer batarya, Nokia 8800 Sirocco Edition cihazınızdan maksimum faydalanmanızı sağlar.

Nokia Batarya BL-5F Bu kullanışlı Li-İyon 950 mAh batarya, kompakt ince bir paket içinde uzun süreli güç sağlar.

Nokia Batarya BP-5M İnce, kompakt bir paket içinde uzun süreli güç sağlayan bu Li-Polimer 900 mAh batarya yüksek performans sağlar.

Nokia 2 GB microSD Kart MU-37 Bu kompakt 2GB microSD hafıza kartı, çok miktarda veri, müzik ve yazılım uygulamasını cep telefonunuza kaydetmenize imkan verir.

Nokia Universal Taşıma Kılıfı CP-143 Bilek kayışıyla birlikte verilen bu yeni ve şık siyah renkli kot taşıma kılıfı çoğu cep telefonuna uyar.

Nokia Universal Taşıma Kılıfı CP-142 Bilek kayışıyla birlikte verilen bu sade ve yeni siyah renkli kot taşıma kılıfı, çoğu mobil cihaza uyar.

Nokia Universal Taşıma Kılıfı CP-141 Bu beyaz renkli şık taşıma kılıfı, kalabalıkta fark edilmenizi sağlayacak kabartmalı bir kalıba sahiptir ve birçok cep telefonunda kullanılabilir.

Nokia Şarj Bağlantı Kablosu CA-70 Kullanımı kolay ve kullanışlı olan bu kablo, PC’nize veya PC’nizden müzik veya veri aktarımı yaparken telefonunuzu şarj etmenizi sağlar.

Nokia Batarya BL-4C Bu hafif dahili Li-iyon batarya, kompakt paket içinde 860mAh güç sağlar.

Nokia 1 GB microSD Kart MU-22 Bu kullanışlı microSD hafıza kartıyla cep telefonunuzda, müzik, veri veya program kaydetmek için daha fazla yer açın.

Nokia Universal Taşıma Kılıfı CP-109 Yumuşak ve şık görünüşlü bu kılıf, ayrılabilir takısı ve parlak renkli baskısıyla özel bir görünüm sağlar. Beyaz ve toz pembe olmak üzere iki renk olarak sunulmaktadır.

Nokia Fashion Stereo Kulaklık HS-31 Bu akıllı kulaklık sayesinde, telefonunuzun radyosu ya da müzik çaları üzerinde tam denetime sahip olun ve handsfree iletişimin rahatlığını yaşayın.

Nokia Batarya BL-4B İnce ve hafif olan bu güçlü Li-İyon batarya, cep telefonunuz için daha uzun konuşma süresi sağlar.

Nokia Şarj Cihazı Adaptörü CA-44 Bu adaptör, 3.5 mm şarj cihazı yuvasına sahip Nokia şarj cihazlarının daha küçük Nokia 2.0 mm şarj konnektörleriyle diğer telefonlarda kullanılmasını sağlar.

Nokia Batarya BP-6M Kompakt ve uzun ömürlü bu Li-Polimer 1100mAh batarya, Nokia smartphone için daha uzun konuşma süresi sağlar.

Nokia Batarya BL-5C Bu kompakt dahili Li-iyon batarya ince ve hafiftir, uzun süreli kullanım için 1090mAh güç sağlar.

Nokia Batarya BL-5B İnce ve hafif olan bu 890mAh dahili batarya, şarjlar arasında daha uzun aralıklar sağlar.

Nokia Batarya BP-5L Bu 1500mAh Li-Polimer batarya ince ve hafiftir, şarjlar arasında daha uzun aralıklarla yüksek güç sağlar.
Nokia Seyahat Şarj Cihazı ACP-12
Bu hafif seyahat şarj cihazının taşıması kolaydır ve cep telefonunuzun hızlı şarj olmasını sağlar.​





Konu Bana Aittir Alıntı Yapmak İçin Başvurun



İyi Formlar
*KaRaCeLLaT*

 
  • Beğen
Tepkiler: Aziz™


Aziz™

Aziz™

Üye
güzel olmuş teşekkürler..
 

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Beğendiğinize Sevindim(:
 

OğuzcanAbi

Üye

bunu çok merak ettim
 

sinangun52

Üye
Arkadalar Nokia Taşıma Kılıfı CP-503 bu kılfı nereden bulabilirim.....
 
SilentOne

SilentOne

Üye
bnları nerden bulabiliriz acaba hepsi nokia shplarda bulunmuyorda
 
sutrakama

sutrakama

Üye
çok süper olmuş ama bu cp-500 kılıfı hiç bir yerde bulamadım bu nasıl iş ya bilen vrmı nerde satıldığını
 
Da®kness

Da®kness

Üye
3G internet stick fiatı nedir çok merak ettim... vodafone cepnet ile güzel olurdu.
 
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
nokia wireless keyboard bunuda ekle :oke:
 

osman42x

Üye
güzel olmuş
 
farukozer4444

farukozer4444

Üye
ellerinize sağlık. güzel paylaşım :)
 


Üst Alt