Nokia phablet ve ucuz 920

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
Nokia phablet ve ucuz 920



Windows Phone
pazarının 'nın 11 Temmuz'dadüzenleyeceği etkinlik yaklaştıkça analistlerden bu etkinlik ile ilgiliraporlarda gelmeye devam ediyor. Daha önce Nokia'nın bu etkinlikte merakla beklenen 41 MP çözünürlüğünde kameraya sahip Lumia EOS'u tanıtacağını analistler, şimdi ise son yayınlanan raporlarda ucuz Lumia 920 modelinin ve Lumia phablet modelinin tanıtabileceğini iddia ettiler.

Nokia'nın 11 Temmuz'daki etkinliğinde olmasa bile ilk Lumia phablet modelini kötü ihtimalle Eylül-Ekim aylarında tanıtacağını düşünen analistler ikinci modelinin ise Şubat ayında tanıtılmasını bekliyor. 5 - 5.6 inçaralığında bir ekran büyüklüğüne sahip olması beklenilen Lumia phablet modelinin iddialı bir kamerayı da bulunduracağı söylenenler arasında.
Öte yandan ucuz Lumia 920 modeli ise, 4.7 inç boyutunda 768 x 1280 çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak ve gücünü ise 1.5GHz Qualcomm Snapdragon S4 Plus işlemcisinden alacak. Lumia phablet modeli ile aynı anda tanıtılacağı düşünülen ucuz [] modelinin fiyatı ise henüz bilinmiyor.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt