Nokia E6 için Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

AsiPunisher

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 için Oyun
Merhaba öncelikle burda konu açtıgım için özür dilerim.

Lütfen yardım edin.

Ben Nokia E6 telefonu aldım geçen pazar kullanalı 6.gün oluyor. Eski telefonum için bu siteden oyun indiriyordum buradan indirmek istedim fakat int araştırma yaptım telefonun çözünürlüğü 640x480 burda ki oyunları indirdim (Symbian^3 Oyunları ve s60v5) bazı oyunlar tam ekranda çalıştı bazılarıda yarım ekran ..

öncelikle ben E6 için hangi başlıktan oyun indirmeliyim

ve 2. sorum sansörlü oyun indiriyorum ( Asphalt 6 mesela ) kurdum tele çözünürlükte sorun vardu neyse çalıştı sansör ile oynamak istedim ve telefonu düz(normal) tutunca
araba sağa kayıyordu telefonu ters yatırdım (tersten kasıtım sağa yatırdım) bu sefer düz gitmeye başladı araba. Sansör telefonuma yanlış mı takılmış acaba :D:D anlamadım


Moto x M.. gibi bi oyun vardı o oyunu yükledim oda sansörlüydü ama o oyun açtıgımda oyun ekranı yatay olarak bu sefer sansör ve telefonun duruşu doğru orantı sağlamıştı sıkıntısız oynamıştım :S

lütfen yardımcı olun teşekkürler...

 


emo6306

Üye
Ben de E6 kullanıcısıyım. Telefonumdan gayet memnunum.. Fakat dediğiniz durum benim için de geçerli...Bir çaresi olduğunu düşünüyorum. İnşallah yardımcı olan birileri çıkar !
 
neb ben

neb ben

Üye
Evet arkadaşlar E6 için uygulamalar oyunlar vs. symbian anna başlığı altından mı araştırmalıyız lütfen yardım edin :S
 
ltfcn01

ltfcn01

Üye
Malesef buna bende çözüm bulamadım ancak E6-00 'a Custom Firmware yapan Yakup Abi oyun paylaşmıştı birazdan ondan link alıp konuya eklerim. :oke:
 
neb ben

neb ben

Üye
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :) Yakupp abii yardım ett :D bu arada e6 symbian anna işletim sistemine sahipmiş symbian anna yı destekleyen oyun program uygulama vs. eklerseniz hatta symbian anna şeklinde bununla ilgili dökümanları tek bi başlık altında toplarsanız çok daha iyi olur :)
 
muratkara21

muratkara21

Üye
evet bende arkadaslara aynen katiliyorum...
 
neb ben

neb ben

Üye
arkadaşlar ben denedim e6 da angry birds ün 1.6.3 sürümü forumda buldum yani aşağıdaki linkteki angry birds normal tam ekran sorunsuz e6 da çalışıyo.
[Rovio Mobile] Angry Birds v1.06(3) Symbian^3 Signed
angry birds seasons ve rio da symbian anna nın desteklediği sürümü kaç acaba ?

hadi herkesten destek bekliyoruz .. :)
 
SSnıper

SSnıper

Üye
​s^3
 
TheMadness

TheMadness

Üye
Oyunlar bölümüne konu açıp orada indeks şeklinde yaparsanız E6 kullanıcılarına yardım etmiş olursunuz. Benden tavsiye.
 
  • Beğen
Tepkiler: neb ben
uruno

uruno

Üye
340x220 symbian game diye gogılarsan bulursun e6 uyumlu oyunları.
 
TheMadness

TheMadness

Üye
burada 20 tane var.
 
  • Beğen
Tepkiler: neb ben
neb ben

neb ben

Üye
yardım için teşekkür ederim önerini dikkate alıp gerçekleştirmeye çalışıcam çok teşekkür ederim madness :) normal symbian 3 için olan fruit ninja da çalışıyo e6 da onun dışında angry birds ün forumdaki indexinde seasons da yine 1.6 sürümünü denedim o da çalıştı. ben ovide shift i gördüm özellikle bu tip kaliteli ve özel oyunlar için yardım bekliyorum. bulması zor ama oynaması mükemmel, malum zor hemen olur, imkansız biraz zaman alır :)
 

zed6

Üye
Arkadaşlar bu oyun klasörlerini nereye atıcaz ya kurmadım bi türl
 


Üst Alt