nokia e51 ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

askmilitani38

askmilitani38

Üye
    Konu Sahibi
nokia e51 ses sorunu
arkadaşlar telefon görüşmesi sırasında ses çok az geliyor konuşma sırasında sonuna kadar açıyorum ama yine az arkadaşın telefonunda konuşulanı gayet rahat duyuluyor ama benim telin sesi az çıkıyor. hoparlörü etkinleştiriyorum ama o zamanda kalitesi düşüyor biraz.

yani ahize sesini yükseltme yolu varmı bilenlerin yardımını bekliyorum teşk. ii forumlar:(


ha bide mesela samsunglarda bi kod girerek ses ayar menüsüne girilebiliyor nokia s9 larda böyle bi durum yokmu acaba
 
  • Beğen
Tepkiler: ugur.amca


-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Telefonun Arama ayarLarını bir karıştır derim :)
 
askmilitani38

askmilitani38

Üye
    Konu Sahibi
baktım kardeş arama ayarlarında yok:(

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yokmu yardım edebilecek :(
 

endstr

Üye
arkadaşım aynı sorunla bende karşı karşıyayım telefonu servise gönderdim yine çare yok. dışarı filan kesinlikle konuşulmuyor ses hiç gelmiyo evde dahi biçok kez sesi çok zor duyuyosun eğer yardım edebilecek birisi varsa yardımlarını bekliyoruz.
 

baymetin

Üye
aynı sorun bende de oldu servise verdim düzeltildi
2 ay sonra aynı sorun tekar oldu yine servise verdim düzeltilti (garanti kapsamında)
şimdi tekrar olacak sanırım bekliyorum
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu telefonun genelde sesi düşük..bende kullandım çok zorluk çekiyordm..
 

naznaznazn

Üye
E50 telefonum eskiyince yerine E51 satın aldım.. Çok pişman oldum.. Telefondan çok az ses geliyor.. Ben E50 de ahizenin sesini kısardım, sesi tam açtığımda kulak zarım patlayacak gibi olurdu.. Fakat E51 de sesi sonuna kadar artırıyorum, ses çok az geliyor hele kalabalık yerlerde hiç duyamıyorum.. Nalet olsun böyle telefona deyip E51 i sattım, tekrar E50 aldım.. E50 nin üstüne tanımam..
 

suikast48

Üye
hayır ses acma tusu war
 

cabbarck

Üye
nokia E51 telefonumun dahili kulaklık ses sorunu var, kulaklığını değiştirdiğim halde aynı sorunu tekrar yaşıyorum. telefonumu çok seviyorum kulaklık ses sorunu dışında hiç bir sorunum yok. bu konu hakkında bilgisi olan varmı yardımınızı bekliyorum. sorun kulaklık değilde başka bir şey gibi görünüyor.
 

daredevilxxx

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede olmuştu artık çok sevdiğim telefonumu değiştirmeyi bile düşünüyordum ama biraz uğraşınca çözümü buldum. Yapmanız gereken sadece kapaktaki ahize yerini temizlemek. önce telefonu vidalarını çıkarıp ön kapağı çıkarın. Ahizeyi güzelce temizleyin. Ama asıl sorun kapakta. Kapağı ters çevirdiğinizde ahizenin orada bir plastik ve altında bir kir tutucu ızgara görürsünüz. Izgarayı ön taraftan haraket ettirip çıkartın ve temizleyin. İmkanınız varsa plastiğin ordan basınçlı hava ile bütün kiri dışarı çıkarın. Izgarayı temizleyip yıkadıktan sonra yerine takmanızı tavsiye ederim yoksa ilerki zamanlarda ahize bozulabilir. Bu temizlik işleminden sonra benim bütün ses problemi çözüldü. O siyah ızgara resmen ses yalıtım malzememsi gibi olmuş. Konu açılalı uzun zaman olmuş ama umarım birilerinin işine yarar.
 


Üst Alt