Haber Nokia C1 den haber var!

Sponsorlu Bağlantılar

cthax

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C1 den haber var!
Nokia C1 den haber var!

Nokia Bildiğiniz gibi önce tercihini Windows Phone’dan yana yapıp;bu adımı ile şirketin tüm itibarını yerle bir ederek ardından da Microsoft tarafından satın alınarak hayatına “LUMIA” olarak devam etmesi ile başarılar ile dolu kariyerini sonlandırmış oldu.

Fakat Nokia cep Telefon tarihinde edinmiş olduğu istikrarlı ve prestijli kariyerini özlemiş olacak ki akıllı telefon sektörüne geri dönüyor.

Daha önce de defalarca Nokia’nın akıllı telefon pazarına döneceği belirtilmişti fakat Nokia’nın kendi açıklamasına göre bazı yasal engellemeler yüzünden bu isteğini 2016 sonlarından önce yerine getiremeyecek olması bu söylentilerin arasında ki tek kesin bilgi durumunda.

Fakat; Nokia tüm hazırlıklarını sürdürüyor ve karşımıza kimin tarafından sızdırıldığı bilinmeyen bir render görüntüsü ile geliyor.”Nokia C1” Nokia’nın akıllı telefonuna verdiği isim bu.

Nokia C1 ile Üst segmente giriş yapmak istediği belirtilirken aşağıda ki özelliklerinden de anlaşılacağı gibi aslında Orta segmentte konumlandırılacak gibi gözüküyor.

Nokia’nın geri dönüşünde devasa bir soru işareti bizi bekliyor zira, Nokia C1 görselinde önde Nokia Z Launcherli Android resmedilirken arka da ise Windows Phone yüklü Bir Nokia C1 bize göz kırpıyor.Aynı anda iki işletim sistemine sahip olacağını düşünmek zor olacağı için akıllara acaba Nokia kendi çöküşüne sebep olan Windows Phone ile mi dönecek sorusunu getiriyor.

Android’ten yana seçim yapması Nokia için daha akıllıca bir strateji olarak görülürken böylece Nokia C1 ile gerçektende beklenen geri dönüşü yapabilir.

Sızıntıya göre Nokia C1 Özellikleri

5″ Full HD ekran ve 2GB RAM ile gelmesi beklenen Nokia C1’in kamerası ise 8 Mp olacağı belirtilmiş umarız bu özellikler doğru değildir.Çünkü;2016 sonlarında çıkması beklenen bir telefonun bu özellikler ile Nokia’nın Nokia C1 ile arzu ettiği gibi değil üst segment de,orta segment de bile konumlanması zor gibi gözüküyor.


 


Emre

Üye
Fake.
Onların bir daha Windows kullanacak kadar aptal olduğunu düşünüyor musunuz?
 

cthax

Üye
    Konu Sahibi
Aptal olmasalardı çalışmazlardı zaten,umarız ders almışlardır
 

cthax

Üye
    Konu Sahibi
@murooo55 hocam konuyu açarken aşağıda çıkan benzer konularda konunuz olmadığı için açtım.isterseniz adminler silsinler
 
  • Beğen
Tepkiler: murooo55
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
@murooo55 hocam konuyu açarken aşağıda çıkan benzer konularda konunuz olmadığı için açtım.isterseniz adminler silsinler
yok önemli değil ya sonuçta ha sen açmışsın ha ben açmışım ne fark eder :sirit:
 
  • Beğen
Tepkiler: cthax

Emre

Üye
Nokia'nın telefon kısmı WP yüzünden battı zaten. Kendi topuğuna bir kez daha sıkmış olur.
Araştırmalarıma göre fanboy yapımıymış. Nokia'nın telefonu bana göre çok sekil olacaktır ;)
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
iPhone'dan alıp kopyalamış zaten
 

MaxipmaN

Üye
gözlerim 2016 rakamını aradı yeminle :kop:
 

Emre

Üye
Nokia C1 zaten var.
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Üst Alt