Haber Nokia 9'un Fiyatı ve Çıkış Tarihi Hakkında Detaylar Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 9'un Fiyatı ve Çıkış Tarihi Hakkında Detaylar Geldi
HMD Global'in üst seviye Android akıllı telefon modeli olması beklenen Nokia 9'un çıkış tarihi ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki fiyatı hakkında yeni iddialar geldi.




HMD Global, Nokia markasını Android platformu altında yeniden akıllı telefon pazarına geri dmndürmüştü. Şirketin duyurduğu Nokia 3,5 ve Nokia 6 akıllı telefonları önümüzdeki haftalarda global pazarlarda satışa sunulmaya hazırlanıyor ancak Nokia hayranları daha çok Finlandiya merkezli şirketin üst seviyede sunacağı amiral gemi akıllı telefon modelini merak ediyor.

https://www.maxicep.com/nokia-9-nokia-ozo-audio-teknolojisine-sahip-ilk-telefon-olabilir
Nokia 9, "Nokia OZO Audio" Teknolojisine Sahip İlk Telefon Olabilir
Finlandiya merkezli şirket henüz üst segmentte yer alan bir akıllı telefon modeline sahip değil. Bu, LG, HTC ve Samsung gibi firmaların amiral gemi modellerini yılın ilk yarısında duyurmuş olmaları nedeni ile şirketin beklemede kaldığını düşüncesini beraberinde getiriyor. Bununla birlikte HMD Global, amiral gemisi akıllı telefonunun pek çok özelliği ile Samsung Galaxy S8, LG G6 ve HTC U Ultra gibi akıllı telefonlarla rekabet etmeyi planlıyor.

Yeni bir habere göre HMD Global'in amiral gemi akıllı telefonu olması beklenen Nokia 9, Temmuz veya Ağustos ayının sonlarında resmi olarak duyurulacak ancak telefonun raflardaki yerini alması yılın üçüncü çeyreğinin sonunda olacak. Bir başka deyişle Nokia 9, büyük olasılıkla Eylül ayı sonlarında piyasaya çıkacak.

Aynı kaynaktan gelen bilgilerde Nokia 9'un küresel olarak satışa sunulacağı ancak fiyatının bölgelere göre farklılık göstereceği iddia ediliyor. Örneğin Nokia 9 Amerika Birleşik Devletleri'nde 699$ fiyat etiketine sahip olacak. Nokia 9 Avrupa ise 749€ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Hindistan gibi diğer büyük pazarlarda ise telefonun fiyatı 699$'a eşdeğer 44.500 INR olacak.

Nokia 9'un piyasaya sürülmesinin yılın üçüncü çeyreğinin sonlarına kadar sarkmasına sebep olarak telefonun Qualcomm Snapdragon 835 yonga setine sahip olacak olması gösteriliyor. HMD Global'in 2017 yılında 6 veya 7 yeni akıllı telefonu piyasaya sürecek olması nedeni ile Nokia 9'un önümüzdeki aylarda tanıtımı yapılacak tek Nokia telefon olmadığını belirtmek gerekiyor.
Nokia 9'un Fiyatı ve Çıkış Tarihi Hakkında Detaylar Geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve bilisimler


bilisimler

bilisimler

Üye
Fiyat güzel parayı denkleştirebilirsem bir sonraki kullanacağım cihaz bu olabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
lazye

lazye

Üye
başlığı ilk okuduğunda n9 diye okuyanlar var mı :)

Haber için :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
keşke biraz uygun fiyatla girseler türkyeye ne bileyim şöyle 3200-3500 arası girse diğer firmalara biraz fark atar
eğer araya 3. bir distrübitör falan koymadan direk operatöre kendi gönderip satarsa araya giren ek fiyatlandırmalarda gider. ve buda ciddi bir indirim olarak yansır
s8in 5000btlden giril yaptığını iphone 7nin de 4500 civarında olduğunu düşünürsek 3500 bile nokiayı zirveye taşıyacaktır, bunu nokia türkiye temsilcisine çıtlatalım bence :D kötü mü onlar da kazançlı çıkacak bizde :D
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve MAERKEK
yeumyang

yeumyang

Moderator
Tahmin ettiğim gibi eylülü bulur bu cihazın tanıtılması
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bu telefon benim için hayal olacak herhalde o fiyata telefon mu alınır? Der ikinci el 808 alırım daha iyi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
KAmera Kısmı Gerçekten Öyle Mi Olur Acaba? Öyleyse 1020 Direk İade Yada Çöpe :D
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Buğra


Üst Alt