Haber Nokia 3310 efsanesi tekrar aramıza geri dönebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 3310 efsanesi tekrar aramıza geri dönebilir
HMD Global, MWC 2017'de Nokia 3310'un yeni bir versiyonunu duyurabilir.




Nokia, akıllı telefonların gelişiminden önce sunduğu cep telefonu modelleri ile dünya genelinde liderdi. Sunduğu cihazlar milyonlarca satış rakamına ulaşırken, bu cep telefonlarından bazıları efsane haline bile gelmişti.



Nokia'nın efsane cep telefonlarından birisi de Eylül 2000'de sunulan Nokia 3310 olurken, bu cihaz daha önce gelen Nokia 3210'un halefi olarak pazara sunulmuştu. Kesin olmayan bilgilere göre şu ana kadar dünya genelinde Nokia 3310'un 180 milyon civarında satış rakamına ulaştığı ifade ediliyor.

Nokia, geçtiğimiz sene sonlarında HMD Global bünyesinde ilk özellikli telefon modeli olarak Nokia 150'yi sunmuş ve geçtiğimiz ay da firmanın ilk Android akıllısı Nokia 6 pazarda yerini almıştı. Şimdi de önümüzde MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi var bu etkinlikte Nokia'nın yeni bazı cihazları gün yüzüne çıkacak.

İddialara göre Nokia, MWC 2017'de iki yeni Android akıllı telefon modeli olarak Nokia 3 ve Nokia 5'i tanıtacak. Ayrıca gelen bilgilere göre Nokia 3310'un yeni bir bir versiyonunu da HMD Global, bu etkinlikte resmi olarak duyurabilir.

Henüz Nokia 3310'un yeni versiyonunun hangi özellikler içereceği ya da tasarımının nasıl olacağı yönünde bilgiler bulunmazken, fiyatının ise 59€ seviyesinde olacağı kaydedilmekte. Bakalım efsanenin yeniden pazara sunulması başarılı satış rakamlarını da beraberinde getirecek mi?
Nokia 3310 efsanesi tekrar aramıza geri dönebilir
 
  • Beğen
Tepkiler: Anroid ve Bab-ı Umut


Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
samsung şu s8i tanıtsa da Nokianın önünü açsa.
quallcommun yaptığı da iş değil hani sanki samsung kurdu şirketi be uyuyon şu şirketin gıcıklığına geçen sene ne güzel kendinin patronuydu herkese sattı işlemcisini saman altından mwcnin şampiyonu oldu bu sene samsungun uşaklığını yapıyor adeta.
 
  • Beğen
Tepkiler: Bysnbad
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Nokia 3311:aha:
 

MaxipmaN

Üye
sarj 10 gün gitti mi bu iş tamam :yuru
 
  • Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
lazye

lazye

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni 3310 kamera mp3 ve usb type c gibi özellikleri var :)
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
konsept o yani mwcdeki farklı olabilir
 
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
İlk duyduğunda doğrusu iştahım kabardı. Ama gel görki geçen gün fiyatının 150 -200 Euro olacağını duyunca doğrusu hayal kırıklığına uğradım. yani 200 Euro x 3,8xx = 760 TL yapıyor. Bu fiyata satılacak telefonun çok iyi olmasada kaliteli özelliklere sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Tanıtım videosunda gördüğümüz telefon konsepti çok hoş görünüyor. Bakacaz artık.

İleriki aylarda ne çıkacak görecez.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Baydırman

Baydırman

Moderator
Nasıl olacak bakalım :eller:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Fiyatı uygun olursa satışları uçurur . Sene 2000 de olduğu gibi .
 


Üst Alt