Nokia 2700 Classic Bluetooth İnternete Bağlamak

Sponsorlu Bağlantılar

yacker

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2700 Classic Bluetooth İnternete Bağlamak
Elimde Nokia 2700 Classic var. Birde bluetooth. Ben bu telefonu bluetooth ile nasıl internete bağlayabilirim ? İnternette gnubox falan var ama gnubox'un 2700 için olanı yok.

Diğer bir yol olarakta bluetooth'tan kişisel alan ağı'nı seçip telefonumu seçtim oradan. Ağ bağlantılarıma girdiğimde göründü bluetooth kişisel alan ağı xxxxx(bluetooth ismi telefonun) ile bağlandı diye. Sonra yerel ağ bağlantısı'nın gelişmiş özelliklerinden paylaş gibisinden birşey seçtim. Mantıken yerel alan ağındaki internetin kişisel alan ağı ile paylaşılması gerekiyor, ancak bu durumda telefonumu nasıl ayarlamam gerekiyor.

Sizce ne yapmalıyım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Maxis_


celibar

celibar

Üye
pc suit veya ovi suit programlarından bir tanesi bilgisayarına yükle.kurduğun programı aç.telefon bağlaya tıkla.telefonun bluetoothunu aç.telefonu bağladıktan sonra program üzerine internete bağla yazar.ona tıkla.internet tarayıcısını aç ve gez.
 

yacker

Üye
    Konu Sahibi
Ama o internete bağla tuşuna bastığımda bilgisayarı telefonun internetinden internete bağladı. Benim istediğim telefonu bilgisayarın internetinden bağlamak.

--------------- Ekleme ---------------

//Güncel
 

turannebi

Üye
baba elindeki bilgisayara taktığın blutooth'u cd sini kur ve telefonuna bağla programda bi kaç ayarlar olavaktır.o ayrlamalarrı yap bağlanır.ben yaptım ve uzuun zaman önce yaptım.ama telefonuna internet paketii yap yoksa tl gidiyo....:vur
 


Üst Alt