Muhabbet kuşum kaç aylik (yardim lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

rmznaydgn

Üye
    Konu Sahibi
Muhabbet kuşum kaç aylik (yardim lütfen)
Merhaba.

Ben foruma yeni üye oldugum icin reklam amaçli şeyleri engellemek için link paylasimi yapamama sürem varmis o yüzden resimi paylasamiyorum :(

linkleri paylaşana kdar yaziyla tarif ediyim bari.

Biz bundan tam 28 gün önce bi muhabbet kuşu aldik (erkek) böyle bembeyaz bişi o yüzden adida "bulut" :)
aldigimiz yer bize bu kuşun 40 günlük oldugunu söyledi.
Yani bi 70 günlk olacak söylenene göre...

Internette arastirdim gagasindan kafasinda dogru olan bölümde siyah tüyler çizgi gibi olanlar kaybolmadikca 4 ayi geçkin olmadigi anlasiliyomus yani şuan bu mubişin kafasinda 9 tane çizgi var siyah renkte yani bu yavru oldugunu mu gösteriyo ?

Birde aldigimizdan bu yana 28 gün geçti ve 28 gündür günde toplam olacak şekilde 6saat konusuyorum "cici kuş tatli kuş beşiktaş yakişikli kuş güzel kuş vb." ilk günler ele gelmiyodu bu 28 günün sonunda kafese elimizi koyunca korkarakda olsa kipir kipir geliyo elimizde yem yiyo. Ancak kaç aylik oldugunu bilmedigimiz için uçup uçmadigini bilmiyorduk kafesin üstüne koyduk belli bi süre sonra kafese girmeye calisti beceremedi bi anda kanat çirparak uçmaya calisti duvara çarpti yere düştü. (yani uçamiyo bile.....) yine bu 28günlük süre içerisinde asla bi cik diyecek kuş sesi duydurtmadik hep bizim sesimizi duydu hep biz konustuk baska kus sesi duymadi. Arasira ilgilenmedigimiz zamanlar internette konuşan kuşlari açip dinlettim. 20günden sonra tam ötme sesi dişinda vicik gucuk diye sesler çikartmaya basladi. Yutkunamiyomus gibi boynunu yukari asagi 5-6 defa oynatti. Bu konusma belirtileri mi ? şimdiden teşekkrler. ( fotograflari da link izni açilsin paylaşacagim )
 


Murat Alper

Murat Alper

Moderator
resim koymadan bir şey sölememiz imkansız :)
 
oyuncu438

oyuncu438

Üye
evet kuşunuz konuşmaya çalışıyor çarpma olayıda odayı bilmediginden kaynaklıdır kafesinde kapagını açıp bırakın siz hiç parmak fln uzatmayın o kendisi çıkar zaten :)
 

Benzer Konular

Cevap
30
Görüntüleme
5K
phasan
Problem1i
Cevap
4
Görüntüleme
833
OttomaN TigeR
erdem3113
Cevap
7
Görüntüleme
1K
erdem3113
CoDeYs
Cevap
0
Görüntüleme
609
CoDeYs


Üst Alt