Haber Motorola Moto G4 akıllı telefon görseli sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Motorola Moto G4 akıllı telefon görseli sızdırıldı
Motorola, yarın düzenleyeceği etkinlikle iki yeni akıllısını gün yüzüne çıkartacak.



Motorola yarın bir etklinlik ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Firma hem Meksika, hem de Hindistan'da eş zamanlı olarak düzenleyeceği etkinliklerle önemli iki orta seviye akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirecek.



Firmanın duyuracağı cihazlardan bir tanesi Moto G4 olacak ve bu akıllı telefonun daha üst bir versiyonu da Moto G4 Plus olarak gelecek. Etkinliklerin gerçekleşeceği ülkelere bakarak bu yeni cihazların ilk olarak Hindistan ve Meksika'da satışa sunulacağını da söyleyebiliriz.

Moto G4 akıllı telefonun görselleri de gelmeye devam ediyor ve geçtiğimiz gün Twitter üzerinden Evan Blass / @evleaks yeni bir Motorola cihazına dair bir görsel yayınlamıştı. Bu görselin Moto E3'e ait olabileceği yönünde iddialar gelirken, Evan Blass tarafından sunulan yeni bilgiye göre bu görsel Moto E3'ün değil, Moto G4'ün olmakta.

Görsel üzerinden gelen bilgilere göre yeni Moto G4 akıllı telefonun ön tarafından fiziksel Home tuşu yer almıyor ve bu da akıllı telefonun parmak izi tarayıcısı içermeyeceği anlamına geliyor.

İddialara göre yeni Moto G4, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. 13MP arka kamera içerecek olan akıllı telefonun arka yüzünde 5MP kamera bulunuyor. Ayrıca Motorola Moto G4, 2GB sistem belleği içerirken, ayrıca 16GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Yarın düzenlenecek olan etkinlikle tüm soruların giderileceğini de belirtelim.

Motorola Moto G4 akıllı telefon görseli sızdırıldı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Cihaz İsimlerini Niye Birnirine Benzetirlerki :kotu:
 

Emre

Üye
Tasarım güzel
 

hayyam482

Üye
Sanırım gene saf Android kullanacaklar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt