Mobizen Uygulaması ile Telefonunuzu Yönetin!

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
Mobizen Uygulaması ile Telefonunuzu Yönetin!
Android telefonunuzu mobizen uygulaması ile artık bilgisayarınıza herhangi bir uygulama yüklemeden kontrol edebilirsiniz.Ayrıntılar haberimizde...

Bilgisayar ile uğraşırken unuza gelen bildirim, mesaj ve aramaları telefon üzerinden cevaplamak ya da kontrol etmek bazen can sıkıcı olabiliyor.Hele ki bu işlem gelen mesajlar ise... İşte bu durumu Mobizen uygulaması ile kolaylık ile ınıza her hangi bir yüklemeden kablo ile bağlamadan çözmeniz mümkün.

Mobizen uygulamasını akıllı telefonunuza indirdikten sonra mobizen sitesi üzerinden giriş yapıp bilgisayarınız ile bağlantı kurduktan sonra artık telefonunuzu elinize almadan fare ve klavye ile yönetebilirsiniz.

Kullanım oldukça basit uygulama sayesinde WhatsApp, arama, mesajlaşma, ekranı videoya alma, ekran görüntüsü oyunuzu bilgisayar üzerinden yönlendirme ve medyada bulunan resimleri görüntüleme ve son olarak da bilgisayar üzerinden dosya aktarımı işlemi gibi bir çok özellik mevcut.

Uygulama tamamen bilgisayar web üzerinden kontrol edilebildiği için istediğiniz bilgisayardan ve ağdan ( - Wi-fi ) kullanım imkanı sunmakta.Daha fazla bilgiyi aşağıdaki videodan izleyerek öğrenebilirisiniz. İyi seyirler :)


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kaynak :
 


Üst Alt