Microsoft Word Arka Plan Resim Ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft Word Arka Plan Resim Ekleme
Microsoft Word kullanıcıları arka plana resim ekleme işlemini nasıl yapabilir merak ediliyor. Microsoft Word arka planına resim ekleme ilgili detaylar makalemizde yer alıyor.
Bildiğiniz gibi ücretli olmasına rağmen dünyada en çok kullanılan ofis programı ofis uygulamalarıdır.Bu programlar sayesinde gerek öğrenciler gereksede çalışanların gerçekten çok işine yaramaktadır.Hatta Ofis programlarını kullanmak ise farklı bir uzmanlık gerektirir diyebiliriz.Bu programların bildiğiniz gibi birçok özelliği bulunmaktadır ve ofis programları bir hayli fazladır.Aşağıda bulunanlar ise başlıca ofis programlarıdır.Tabi bu programlardan en çok kullanılandan ilki ise Word programıdır.

Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Microsoft OneNote
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher
Microsoft Access
Microsoft InfoPath
Microsoft SharePoint Workspace

Word programlarında ise en çok yapılan hazırlıklardan biriside word programında arka plana resim yada bir görsel nasıl eklenir onu göreceğiz.word programlarında yazılar yazabileceğiniz gibi arka plana bir görselde ekleyebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Oradan “Sayfa Rengi” alanına tıklayın ve açılan pencereden “Dolgu Rengi” kısmını seçin.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Karşınıza arkaplan ayarlarını düzenleyebileğiniz bir pencere çıkacak. Pencerenin üst kısmında bulunan yardımcı menülerden “Resim” bölümüne gelin.
 

Ekli dosyalar

king662002

king662002

Üye
Teşekkürler @Dogus Pertez
 


Üst Alt