Maximum Kart 2000 tl taksitli nakit avans

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maximum Kart 2000 tl taksitli nakit avans
2.000 TL'ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı!

Nakit ihtiyaçlarınız için Maximum Kart'ınızdan 2.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatını kaçırmayın! Üstelik 4 taksitte sadece %5 ücretle (KKDF&BSMV hariç) rahat rahat ödeyin.

Kampanyamızdan faydalanmanız için Bankamatiklerimiz, İnternet Şubemiz ve 4440202 Telefon Şubemiz hizmetinizdedir.





1. Kampanya, 31 Mayıs 2012 tarihine kadar, 2.000 TL'ye kadar sadece 4 taksitli işlemlerde geçerlidir.
2. Kampanya kapsamındaki taksitli nakit avans işlemleri için tek seferlik %5 ücret (KKDF&BSMV hariç) işlem anında kredi kartı hesabına yansıtılacaktır.
3. Kampanya kapsamındaki işlem tutarı 4 taksit seçeneği için en az 50 TL ile, üst limit ise kredi kartı nakit çekme limiti ile birlikte bir müşteri başına azami toplam 2.000 TL ile sınırlıdır. Örneğin, ilk kullanımda 4 taksitte 1600 TL çekildi ise, ikinci kullanımın kampanya kapsamında olabilmesi için yine 4 taksit seçeneğiyle ve azami 400 TL çekilmesi gerekmektedir. Her kullanımda kampanya kapsamında çekilen taksitli nakit avans tutarı müşteri bazında toplanacaktır. Müşteri bazında toplamda 2.000 TL'nin aşılması durumunda son kullanım için genel taksitli nakit avans koşulları (aylık %2,34 faiz (vergi-fon hariç) ve %3,15 komisyon) geçerli olacaktır.
4. Kampanya tarihleri arasında 2.000 TL'nin üzerinde ve/veya 4 taksit seçeneği dışındaki Taksitli Nakit Avans kullanımları için genel taksitli nakit avans koşulları geçerli olacaktır.
5. Türkiye İş BankAsı, yasal zorunluluklar ve kendi kriterleri çerçevesinde de bazı kredi kartlarının nakit çekme özelliğine kısıtlama getirebilir. Nakit çekme özelliği kısıtlanmış kartlar, taksitli nakit avans kullanamayacaktır.
6. Kampanya kapsamında çekilen taksitli nakit avans tutarının erken ödenmesi halinde ücret iadesi yapılmamaktadır.
7. Kampanyaya Ziraat Maximum Kartlar dahil değildir.
8. Kampanya süresinin sonunda kampanyaya özel koşullar sona erecek olup, taksitli nakit avans işlemleri için yürürlükte olan komisyon,ücret ve faiz oranları ile uygulamaları geçerli olacaktır.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt