Luiz: "Dünyanın en zor maçlarından biri"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Luiz: "Dünyanın en zor maçlarından biri"
Chelsea'nin başarılı savunma oyuncusu David Luiz, Bayern Münih ile oynacakları maçın dünya üzerindeki en zor maçlardan biri olduğunu söyledi.

Basın mensuplarına verdiği demeç sırasında antrenmanlarda çok çalıştığını ve maçta oynayabilecek duruma geldiğini belirten Luiz, "Çok mutluyum çünkü sahada yerimi alabileceğim. Saha dışında kaldığım zamanlarda mutsuz oluyorum. Sadece maçı seyretmek ve oynayamamak beni üzüyor. Her gün çalıştım, düzenli olarak antrenmanlarımı yaptım ve final maçına tam olarak hazırım." diye konuştu.

Bayern Münih için oldukça güçlü ifadelerini kullanan Brezilyalı oyuncu, "Şampiyonlar Ligi final mücadelesi oldukça zor geçecektir. Bayern Münih güçlü bir takım ve çok kaliteli oyunculara sahip. Münih'te oynanacak final mücadelesi, dünyanın en zorlu maçlarından biri olacak. Onların sahasında oynamak işimizi zorlaştıracak." dedi

Takımda eksik oyuncuların bulunmasının kendileri için kötü olduğunu vurgulayan defans oyuncusu, "Önemli oyuncularımız bu maçta görev alamayacak. Terry, Ivanovic, Ramires, Meireles ve Malouda bizi yalnız bırakacamış gibi gözüküyor. Buna rağmen görev alacak tüm arkadaşlarım elinden gelen en iyisini yapmak için mücadele verecektir. Kazanırsak bu çok özel olur. Finalde olduğum için mutluyum ve umarım kazanırım." ifadelerini kullandı.

Chelsea şu ana kadar Şampiyonlar Ligi kupası kazanamazken, Bayern Münih'in 4 adet Şampiyonlar Ligi kupası bulunuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt