Löw kendini savundu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Löw kendini savundu
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Portekiz karşısında çıkardığı kadroya savundu ve değerlendirmelerde bulundu.

Portekiz ile oynadığı karşılaşmayı 1-0 kazanan Almanya, pek çok kişi tarafından oynadığı futbol nedeniyle eleştirildi. Bunun eleştirilerin en büyüğü Löw için yapılırken, teknik direktörün maça yanlış bir kadroyla başladığı fikri ortaya atıldı. Pek çok kişi Mario Gomez yerine Miroslav Klose ve Mats Hummels yerine Per Mertesacker'in ilk 11 oynaması gerektiğini söyledi.

Eleştirilerin ardından yaptığı açıklamada teknik direkörlerin '' olmadığına dikkat çeken Löw, "Giovanni Trapattoni'nin de dediği gibi hiçbir teknik adam değildir. Takım içinde oluşan yapıyı bozmak istemiyorum. Genç oyunculardan kurulu bir ekip var. Bazı gençlerin ise turnuva tecrübeleri yok. Bu yüzden dolayı tecrübesi olanlara ihtiyaç duyarsınız." dedi.

İlk maçta oynadıkları futboldan memnun olduğunu dile getiren Löw, "Geliştirmemiz gereken taraflarımız var. Buna rağmen 3 puan olmak oldukça güzel. Hollanda için işler zora girdi ve mutlak kazanmak zorundalar. İlk maçta sergilediğimiz futboldan memnunum. Hollanda maçı daha farklı geçecektir. Portekiz defans yapmak için oldukça konsantre olmuştu. Hollanda bunun tam tersini sergileyecektir." şeklinde konuştu.

Almanya Milli Takımı, Euro 2012'de Portekiz ile oynadığı ilk karşılaşmasını 1-0 kazandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt