Londra'da büyük randevu: United-City

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Londra'da büyük randevu: United-City
Yeni sezonun ilk büyük buluşmasında Manchester United ile Manchester City güçlenmiş olan kadrolarıyla Community Shield kupasında kozlarını paylaşacak. Bu önemli maç Pazar saat 16.30'da canlı yayınla NTV Spor'da

İngiltere'de yeni sezonun ilk büyük buluşması, Manchester kentinin ezeli rakiplerini karşı karşıya getirecek. Lig şampiyonu Manchester United ile FA Cup'ın galibi Manchester City yarın Community Shield kupası için mücadele verecek. Manchester United ile City'nin karşılaşacağı Community Shield maçı, Pazar saat 16:30'dan itibaren NTV Spor’dan canlı yayınlanacak.
1956'dan bu yana ilk kez Manchester kentinin 2 takımı Community Shield kupası için mücadele verecek.
Premier Lig şampiyonu Manchester United ile FA Cup'ın galibi Manchester City, efsanevi Wembley Stadı'nda karşılaşacak.
United tecrübeli. Bugüne kadar 18 Community Shield maçı yaptı. City ise 1973'ten bu yana ilk kez sezona görkemli bir başlangıç yapma fırsatı yakaladı.
Manchester City, geçen sezon FA Cup zaferiyle 35 yıllık kupa hasretine son vermişti. Menajer Roberto Mancini istikrar peşinde. Ancak endişeleri de var: "Takmın henüz yüzde yüz hazır olduğunu zannetmiyorum. Formumuzu bulmamız için yaklaşık 2 aya ihtiyacımız var. Bence şu sıralar Manchester United tüm takımlardan daha iyi durumda. Güçlü bir ekipleri var. Premier Lig'de şampiyon oldular. Sonra 4-5 iyi oyuncu daha aldılar. Şu anda bizden daha iyi durumdalar."
Manchester United'ın patronu Sir Alex Ferguson, kurduğu takımla şimdiden rakiplerinin gözünü korkutuyor. Üstelik bununla yetinmeyecek gibi görünüyor: "Bu yaz kulübün maddi imkanları yeterliydi. Eskisinden daha fazla harcama yapabileceğimizi düşündüm. Yeni transferler gündeme gelebilir. Birkaç oyuncu daha alabiliriz."
United bu yaz transfer tercihini gençlerden yana kullandı. David de Gea, Phil Jones ve Ashley Young ile gücüne güç kattı.
Bonkör City yönetimi ise sükseli transferler yaptı. Sergio Aguero, Gael Clichy ve Stefan Savic ile kadrosunu genişletti.
Aguero'nun diğer yeni transferler ile birlikte Wembley'deki Community Shield maçında forma giymesi bekleniyor. Takımda kalıp kalmayacağı belli olmayan Carlos Tevez ise United'a karşı oynamayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt