Logitech G35 İNCELEMESİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Logitech G35 İNCELEMESİ


g35 ziyadesiyle ağır. Eski kulaklığımın neredeyse 2 katı ağırlığa sahip olunca alışmak biraz zor geldi. İlk taktığımda yarım saat kulağımda kaldı ve bir miktar boyun ağrısına sebep . Fakat şu an alıştığımı düşünüyorum, neredeyse 3 saattir kulağımda ve herhangi bir yerimde rahatsızlık yok. Bir miktar terlettiği gerçek. Deri tarzı bir şey temas ediyor kulağınıza haliylede uzun sürede terletiyor ama kış aylarında sorun yaratmaz. Yazları belki arada bir havalandırmak gerekir.
Beni en mutlu eden artısı ise ses izolasyonu. Zira oyunlarda maksimum zevk dış sesleri duymamak iyi bir özellik.o kadar başarılı izolasyon yapılmış ki yanınızda nükleer bomba patlasa sesini duymazsınız
Yandaki butonlar gayet kullanışlı.Ses açma kapamaya 10 dakikada alışıyorsunuz. Fakat arada eliniz yanlışlıkla çarpabiliyor takarken filan.

Mikrofonu hiç anlatmıyorum tek kelime. "Mükemmel"

Yanında gelen başlık süngerleri inceden kalına 3 tane. Ben en kalınını taktım konforlu oldu böyle. Pek artı birşey değil bana göre değişen başlıklar ama göz boyama olayı işte.

Ve ve ve geldik en önemli konu ses..
Yazılımını yüklemeden kulaklık bir hiç bunu söylemeliyim. Arada 2 kat ses şiddeti farklı .
Genelde Metal Rock ağırlıklı müzik dinliyorum, basslar gayet doyurucu. Fakat son seste bazı şarkılarda tizlerde bozulma olabiliyor.
Filmlerde özellikle dts filmlerde performansı çok güzel.
Oyunlarda da gayet memnun kaldım.

Kulaklık daha bugün elime geçti o yüzden ses konusunda geniş bilgi veremiyorum. İlerleyen zamanlarda eksi bir yön çıkarsa yazarım muhakkak.

Son olarak -lerini bir araya getirirsek,
Son seste çok tiz seslerde seyrek olarak bozulmalar olabiliyor.
Çok ağır.
Yazın terletme olasılığı yüksek.
Oluşturduğu basınç sebebiyle 5-6 saatlik kullanımda rahatsızlık verebilir.



DONANIMHABER.COM'dan Alıntıdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt