LG'nin G5 SE akıllı telefonu çok yakında gün yüzüne çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
LG'nin G5 SE akıllı telefonu çok yakında gün yüzüne çıkacak
LG G5 SE akıllı telefon gerçekten de yakında pazara sunulacak...



Güney Kore devi LG, 2016'da yeni modellerini sunmaya devam ederken, ilk çeyrek rakamlarını açıkladı ve bu verilere göre de iki senenin en iyi rakamları firmadan geldi.



Özellikle giriş ve orta seviyede yeni K serisi ile dikkat çeken firma ayrıca LG G5 adındaki yeni amiral gemisini de Nisan ayı başı ile satışa sundu.

LG'nin yeni amiral gemisi önce Güney Kore'de arkasından da ABD'de satışa sunulmuştu. İlerleyen dönemde de Türkiye dahil olmak üzere yeni ülkelerde raflardaki yerini alacak.

Geçtiğimiz günlerde LG, G5 SE olarak yeni bir marka tescili gerçekleştirmişti ve bu da yeni bir akıllı telefonun sunulacağının ilk sinyali olmuştu. Bu durum oldukça ilginç olurken, kısa bir süre önce Apple, iPhone SE adındaki yeni bir 4" ekranlı akıllı telefonunu sunmuştu.

LG G5 SE'nin gerçekten de gelip gelmeyeceği konusunda tartışmalar yaşanırken, ortaya çıkan yeni bir bilgi bu akıllı telefonun sunulacağını gösteriyor.

LG, G5 SE isminin marka tescilini gerçekleştirdi

Yeni bazı görseller geldi ve bu görsellerde yer alan Quick Cover'ın LG G5 ve LG G5 SE için uyumlu olduğu görülüyor. Bu Quiack Cover, İngiltere'de bir perakende satıcı üzerinden satışa çıktı. Buradan da her iki cihazın ölçülerinin ve tasarımının aynı olduğu sonucuna varabiliriz.

Henüz LG G5 SE'nin donanım özelliklerinin nasıl olduğuna dair bilgiler bulunmamakta. Bakalım bu cihaz ne zaman gün yüzüne çıkacak.




LG'nin G5 SE akıllı telefonu çok yakında gün yüzüne çıkacak
 
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Nasıl Olacak Çok Merak Ediyorum Doğrusu


iPhone 6 İle Gönderildi
 


Üst Alt