Haber LG V20 akıllı telefonda kamera sorunu rapor ediliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG V20 akıllı telefonda kamera sorunu rapor ediliyor
Son dönemde bir çok yeni model pazara sunuldu ve akıllı telefon duyuran firmalardan birisi de LG oldu. Geçtiğimiz ay başında firma üst düzey donanım özellikleri içeren ve ayrıca Google'ın Android 7.0 Marshmallow mobil işletim sistemi ile ilk duyurulan akıllı telefon da olan LG V20 adındaki modelini duyurmuştu. Bu cihaz bir önceki sene gelen LG V10'un halefi olarak pazarda yerini aldı.



LG V20, kısa süre önce satışa sunulmaya başlandı ve cihazın sunulması ile birlikte de bazı sorunlar da rapor ediliyor. LG'nin yeni akıllı telefonu LG G5 gibi çift arka kamera ile gelmişti. Bu kameralar, cihazın arkasında orta / üst kısımda konumlandırılmış ve yan yana kameraların önünde ise bir cam koruma yer alıyor.

http://www.maxicep.com/lg-v20-icin-dayaniklilik-testi-videosu-geldi
LG V20 için dayanıklılık testi videosu geldi
Bazı LG kullanıcıları bu cam bölümün kırıldığını ya da çatladığını rapor ediyorlar. Ayrıac sizlere geçtiğimiz günlerde JerryRigEverything tarafından yayınlanan bir LV V20 dayanıklılık testi videosunu da göstermiştik ve burada da cihazın arka kamera cam korumasında kırılma yaşanmıştı.

Reddit üzerinden gelen bilgilere göre bir LG V20 kullanıcısı, kargo ile ulaştırılan akıllı telefonunun bu hata ile geldiğini ifade ederken, bir başka kullanıcı da cihazı satın aldıktan bir kaç gün sonra bu hatanın oluştuğunu ve cihazın düşmediği ve darbe almadığı rapor ediliyor.

Bakalım bu sorun karşısında LG'nin nasıl bir hamlesi gelecek...
LG V20 akıllı telefonda kamera sorunu rapor ediliyor
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kendi kendine olmasına pek ihtimal vermiyorum.Soğuk savaş haberleri.
Bir telefon kendi kendine patlayabilir elektriki yapısı buna müsait ama kendi kendine kırılması çatlaması imkansız.Zira kasa dışında kasa içinde olsa kronik kasa çatlaması sorunu olan modeller duyduk.
 
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Kendi kendine olacağına bende ihtimal vermiyorum. Bunlar hep karalama haberleri zaten nezaman yeni bir cihaz çıksa mutlaka birileri bir kusurunu çıkarır ortaya, buda onlardan birisi. belki biraz hassas bir cam kullanmis olabilirler. Bir incele izlemiştim adam telefona çizilme testi yaparken sıra kameraya gelir hafif bir çizik oluşturur ama o sırada kamera cami bildiğin baştan sona çatlar. Nekadar doğru bilemem kamera hileside olabilir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
man20

man20

Üye
belli ki ucuz cam kullanmışlar. Hava değişikliğiyle kendiliğinden çatlamış.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
çok fazla teori ortaya atılabilir elbette bakalım :hmmm yakında bununda kokusu çıkar ortaya
 


Üst Alt