LG G6'nın Yeni Tasarımında Değiştirilebilir Batarya Gidiyor, Kulaklık Soketi Kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G6'nın Yeni Tasarımında Değiştirilebilir Batarya Gidiyor, Kulaklık Soketi Kalıyor
LG G6'nın yeni tasarımı çok daha göz alıcı bir hal alırken mevcut özelliklerin bazılarının korunacağı belirtiliyor. Bu özellikler arasında değiştirilebilir batarya ve kulaklık soketi yer alıyor.




Zaman zaman, LG'nin 2017 amiral gemisi LG G6'nın tasarımı hakkında bazı haberler internette yer alıyor. Su geçirmezlik özelliği, kablosuz şarj etme ve MST mobil ödeme yeteneği olası yenilikler olarak düşünüldüğünde, LG bir sonraki amiral gemi akıllı telefonuna anlamlı geliştirmeler eklemeye çalışıyor gibi görünüyor. Şimdi ise gazeteci David Ruddock, LG G6 ile ilgili yeni bilgilere sahip olduğunu iddia ediyor.

http://www.maxicep.com/su-gecirmez-lg-g6-kablosuz-sarj-ozelligine-de-sahip-olabilir
Su Geçirmez LG G6, Kablosuz Şarj Özelliğine de Sahip Olabilir
David Ruddock, ismi açıklanmayan bir kaynaktan yola çıkarak, LG'nin yeni akıllı telefonun arka panelinde oldukça yansıtıcı, metalik bir malzeme kullanacağını iddia ediyor. LG G5, cam veya deri gibi başka malzemeden yapılmış herhangi bir kapak veya süslemeye gerek duymadan tamamen metal bir tasarımla sunulmuştu. Metal malzeme karışımına cam ekleyerek daha parlak bir yüzey elde edilebilir.

Bununla birlikte LG, değiştirilebilir batarya özelliğinden vazgeçiyor olabilir. LG G5 ve V20 ile metal gövdede değiştirilebilir batarya özelliği sunarak sektörde bir ilki yapan LG için bu tartışmalı bir hamle olabilir. Bu konuda 2016 yılına kadar hiçbir üretici yenilikçi bir bakış açısı getirmemişti.

Son olarak, Ruddock, LG'nin Apple'ın (ve iddia edilen Samsung'un) yola çıktığı yönün tersine, 3.5mm kulaklık girişini yeni amiral gemisinde yer vermeye devam edeceğini söylüyor. LG G6'nın büyğk ihtimalle Nisan 2017 tarihinde gün yüzüne çıkması bekleniyor. O zamana kadar daha ayrıntılı bilgiler için bir süre daha beklememiz gerekecek.
LG G6'nın Yeni Tasarımında Değiştirilebilir Batarya Gidiyor, Kulaklık Soketi Kalıyor
 


Üst Alt