LG G5’in satışa sunulacağı tarih 8 Nisan olacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G5’in satışa sunulacağı tarih 8 Nisan olacak
LG’nin yeni amiral gemisi Nisan ayı başında global pazarda satışa sunuluyor…



Geçtiğimiz ay sonunda Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’da bir etkinlik düzenleyen LG, yeni amiral gemisi modeli LG G5’i resmi olarak duyurmuştu. Daha önce amiral gemisi cihazlarını Nisan / Mayıs aylarında sunan firma bu sene ise Samsung’un gerisinde kalmak istemedi ve Samsung ile aynı günde etkinlik düzenleyerek amiral gemisini duyurdu.




LG G5, üst düzey donanım özellikleri ile gelirken, büyük bir merakla bekleniyor ve satışa sunulacağı tarih hakkında ilk bilgiler de geldi.

LG’den yapılan açıklamaya göre LG G5, Kanada’da 8 Nisan tarihinde satışa sunulacak. Ülkenin büyük cep telefonu operatörleri Bell, Telus, ve Rogers, daha küçük firmalar Eastlink, MTS, SaskTel, Videotron, ve Wind Mobile yanı sıra ayrıca Best Buy, The Source, Costco, ve Wireless Wave gibi büyük perakende satıcılar da LG G5’i sunacak.

LG G5’in diğer ülkelerde de Nisan ayı başında satışa sunulması beklenirken, Kanada resmi olarak açıklanan ilk ülke oldu. Kısa süre içerisinde daha fazla ülke için de bilgilerin gelmesi bekleniyor.

LG G5 akıllı telefon 5.3″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile gelirken, cihazın sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş. Yonga seti olarak ise Qualcomm Snapdragon 820 yer alıyor.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera içeriyor. Parmak izi tarayıcısı da içeren LG G5 ayrıca 2.800mAh batarya ile sunulmakta.

LG G5’in satışa sunulacağı tarih 8 Nisan olacak - MaxiCep
 


bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ülkemizde 8 Nisan'dan daha önce satışa sunulacak.
Muhtemelen en geç Mart ayının son haftası.
Bunu LG Türkiye'den Ufuk Gürsoy açıklamıştı.

Haberde de belirtildiği gibi 8 Nisan tarihi Kanada için geçerli.
Tüm dünya genelinde satışa sunulacağı tarih değil.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1 Ay Maşallah
 
JustWatch34

JustWatch34

Üye
:oha:
 


Üst Alt