Kulüplere Yabancı Futbolcu Müjdesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Kulüplere Yabancı Futbolcu Müjdesi
<span style="color:#FF0000">Kulüplere yabancı futbolcu müjdesi</span>

Türkiye&#39;de 5 yıl aralıksız olarak forma giyen yabancı oyuncular Türk Vatandaşı olmak için başvurmaları vatandaşlık hakkı elde edebilecek.

Turkcell Süper Lig&#39;de 2006-2007 sezonu öncesi talimatlarda büyük değişiklikler yapılması için çalışmalarını sürdüren Futbol Federasyonu Hukuku Kurulu&#39;nun önerileri doğrultusunda Futbol Federasyonu radikal kararlar almaya hazırlanıyor...

Hazırlanan yönetmelik Turkcell Süper Lig&#39;de mücadele eden bazı yabancı oyunculara Türk statüsünde oynayabilmelerine imkan tanıyacak.

Türkiye&#39;de 5 yıl aralıksız olarak forma giyen yabancı oyuncular Türk Vatandaşı olmak için başvurmaları ve gerekli presüdür tamamlandıktan sonra vatandaşlık hakkı elde etmeleri halinde yerli futbolcu statüsünde oynayabilecek...


Fenerbahçe&#39;nin başarılı orta alan oyuncusu Marco Aurelio ve Galatasaray kalecisi Mondragon&#39;un yanı sıra Türkiye&#39;de 5 yıldır forma giyen, Lazarov, Johnson, El Saka, Ahmed Hassan, Bouazizi Türk Vatandaşı olmaları halinde yeni yönetmelikten yararlanabilecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt