Kontrolü S.E.Ç. 500 Tarifesi (Paketiniz bittiğinde faturanız tık diye duruyor!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batuhan__41

batuhan__41

Üye
    Konu Sahibi
Kontrolü S.E.Ç. 500 Tarifesi (Paketiniz bittiğinde faturanız tık diye duruyor!)
[h=2]Tarife Bilgisi[/h]Kontrolü S.E.Ç. 500 tarifesine gelin, paketiniz bittiğinde faturanız tık diye dursun! Sonra üzerine ek paket alarak konuşmaya, mesajlaşmaya ve internet keyfine devam edebilirsiniz. Hatta bu tarifede hattınıza lira bile yükleyebilirsiniz. Avea’ya gelin, faturada kontrolü seçin!


İşte Kontrolü S.E.Ç. 500 Tarifemiz:
Ayda 35 TL’ye her yöne 500 dakika + Avealılarla sınırsız konuşma + her yöne 500 SMS + 500 MB cepten internet

İşte ek paketlerimiz:


-Ek Dakika Paketi: Ayda 5 TL’ye her yöne 100 dakika
-Ek SMS Paketi: Ayda 5 TL’ye her yöne 100 SMS
-Ek İnternet Paketi: Ayda 5 TL’ye 100 MB cepten internet




[h=2]Ücretlendirme[/h]
Kontrolü S.E.Ç. 500 Tarifesi
Aylık Ücret35 TL
Her Yöne Görüşme Süresi500 Dk
Avea içi Görüşme SüresiSınırsız
Her Yöne SMS500 SMS
Yurt içi Cepten İnternet 500 MB
Tüm ücretlendirme detayları- (*) Tarifeye numara taşıma, yeni hat tesisi, Avea/Taraftar/TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yapıldığında geçerli ücrettir. Tarife, Avea/Taraftar/TTNET ve diğer işbirliği faturalı tarifelerinden yapılacak geçişlere kapalıdır.


- Tarifedeki kullanım hakları tükendiğinde ek paket alınarak ya da hatta lira yüklenerek kullanım yapılabilecektir.


- Ek konuşma paketi kapsamında ayda 5 TL’ye yurt içi her yöne 100 dakika, ek SMS paketi kapsamında yurt içi her yöne 100 SMS, ek internet paketi kapsamında ayda 5 TL’ye 100 MB cepten internet sunulmaktadır.


Hatta lira yüklendiğinde geçerli ücretler:
- Hatta lira yüklenerek yapılan kullanımlarda konuşma ücreti 41,5 KR/dk, SMS ücreti 41,5 KR/SMS’tir. Hatta lira yüklenerek yapılan geri kalan tüm kullanımlar için standart faturasız ücretlendirmeler geçerli olacaktır.


- Cepten İnternet Ücretleri: Internet: 0,5 TL/100 KB, WAP: 0,2 TL/10 KB


- Müşteri Hizmetleri: 500 Müşteri Hizmetleri arandığında aramanın 1. dakikada sonlandırılması halinde 41,5 KR, 1 dakikadan fazla sürmesi halinde görüşme başına 60 KR olarak ücretlendirme yapılır. 444 1 500 Müşteri Hizmetleri arandığında tarife ve ek paketler kapsamında her yöne dakika varsa söz konusu aramalar her yöne dakikalardan düşecektir, yoksa 500 Müşteri Hizmetleri arama ücretleri geçerlidir.


- Yurt dışındayken yaptığınız kullanımlarda faturasız müşterilerimiz için geçerli olan ücretler uygulanacaktır. Ücretlendirme için .


- Uluslararası yapılan arama ve SMS gönderimleri için faturasız müşterilerimiz için geçerli olan ücretler uygulanacaktır. Ücretlendirme için .


- Yurt içi her yöne MMS: 99 KR/MMS


Kayıt Ücreti:
- 29.01.2013 tarihi ve sonrası Avea'nın faturalı tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında tekrar tarifeye kaydolan müşterilerden bir kereye mahsus KDV-ÖİV dahil 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

- 29.01.2013 tarihi ve sonrası Avea'nın faturalı tarifelerinden faturasız tarifelerine geçiş yapıp sonrasında tekrar tarifeye kaydolan müşterilerden bir kereye mahsus KDV-ÖİV dahil 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.



Tarife ve ek paketler kapsamında hattınıza tanımlanan görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır.


Avea, müşteriye tahsis edilen hattın kullanımını göz önünde bulundurarak, hattın ticari olarak ve/veya kötü niyetle ve/veya haberleşme amacı dışında ve/veya FCT vb. cihazlarla ve/veya konferans görüşme yapılmak suretiyle ve/veya benzeri şekillerde kullanıldığını tespit etmesi veya bu şekilde kullanımdan makul bir şüphe duyması halinde, müşteriyi ikaz edebilir ve/veya müşteriden ön ve/veya ara ödeme ve/veya depozito talep edebilir ve/veya hattın tarifesini değiştirebilir ve/veya hattın kullanımına tek veya çift taraflı kısıtlama getirebilir ve/veya hattı tamamen kullanıma kapatabilir ve/veya abonelik sözleşmesini tek taraflı olarak feshedebilir.


Tarife, ek paketler ve hattınıza yüklediğiniz liralar kapsamında yaptığınız konuşmaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir. Tarife ve ek paketler kapsamında hattınıza tanımlanan internet kullanım haklarınız kapsamında yaptığınız internet kullanımları için ücretlendirme periyodu Byte’tır. Hattınıza yüklediğiniz liralar kapsamında yaptığınız internet kullanımları için ücretlendirme periyodu internet kullanımı için 100 KB, WAP kullanımı için 10 KB’tır.


Tarife, paket ya da kampanya kapsamında hattınıza tanımlanan görüşme süreleri; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP kullanımlarını kapsamamaktadır. Belirtilen aramalar için ilgili ücretlere ulaşabilirsiniz.

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.




[h=2]Detaylar[/h]Hemen Tarifeye Geçin

Numaranızı taşıyarak ya da yeni hat tesisi ile bu tarifeye geçmek için hemen Avea bayilerine gelin. Faturasız hatlarımızdan geçiş yapmak için Avea bayilerine gelebilir ya da Avea Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.

Tarife Kapsamı ve Geçerlilik Detayları

- Kendi üzerinize kayıtlı en fazla 15 adet hatla tarifeden faydalanabilirsiniz.
- Tarife numara taşıma, yeni hat tesisi, Avea/Taraftar/TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden yapılacak geçişlere açıktır. Avea/Taraftar/TTNET faturalı tarifelerinden yapılacak geçişlere kapalıdır.
- Tarifedeki dakikalarınız, SMS’leriniz ve internet avantajınız tüketildiğinde konuşabilmek, SMS gönderebilmek ya da internet kullanabilmek için ek paket almalı ya da hattınıza lira yüklemelisiniz. Ek paket almadığınız ya da hattınıza lira yüklemediğiniz durumda hattınız sadece dışarıdan gelecek arama ve mesajlara açık kalacaktır.
- Diğer tüm faturalı tarifelerimizdeki müşterilerimiz için uygulamakta olduğumuz şekilde yeni GSM aboneliklerinde Özel İletişim Vergisi ve Telsiz Ruhsatname ücreti alınacaktır. Ayrıca Telsiz Kullanım ücreti de her ay faturanıza yansıtılacaktır.
- Tarife ve ek paketler kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurt içi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır. Tarife ve ek paketler kapsamında sunulan her yöne dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır. Tarife ve ek paketler kapsamındaki her yöne dakikalar ile görüntülü aramalar yapılabilir.
- Tarife ve ek paketler kapsamındaki SMS’ler, yurt dışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numara gönderilerinde kullanılamaz ve web ve wap üzerinden yapılacak SMS gönderimlerini kapsamamaktadır.
- Tarife ve ek paketler kapsamında sunulan internet avantajı sadece WAP APN ve INTERNET APN üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. MMS, Mobilvizyon ve Blackberry APN üzerinden yapılacak kullanımları kapsamamaktadır.
- Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarife ve ek paketler kapsamında sunulan dakikalar, SMS’ler ve internet avantajı ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir. Tarife v ek paketler kapsamındaki dakikalar, SMS’ler ve internet avantajı devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.
- Tarifeler ve ek paketler kapsamında kalan dakika, SMS ve internet miktarı DETAY SES, DETAY SMS ve DETAY INTERNET yazılıp 9333’e ücretsiz SMS gönderilerek öğrenilebilecektir.
- Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, faturasız hattan faturalı hatta geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek ilk faturalara, söz konusu fatura döneminde 15 günden fazla kullanım yapıldığı takdirde ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığı takdirde ise ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır. Tarife kapsamında diğer operatörlere numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında müşterilerimiz adına düzenlenecek son faturalara, ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tamamı yansıtılacaktır.
- Kontrolü S.E.Ç. tarifeleri arasında 30 gün içerisinde en fazla 1 kez tarife değişikliği yapılabilecektir.
- Tarifelerden diğer faturalı ya da faturasız tarifelere geçiş yapıldığında müşterilerin hatlarında kalan dakika, SMS ve internet avantajları silinecektir.
- Avea’nın faturasız tarifelerinden yapılacak geçişlerde müşterilerimizin eğer hattına tanımlı paketi varsa, paket kapsamında kalan kullanım hakları söz konusu haklar tükenene kadar ya da paketin yenilenme periyoduna kadar kullanılabilecek, sonrasında paket yenilenmeyecektir. Müşterilerimizin hattına tanımlı olan promosyonlar tükenene kadar ya da promosyonların yenilenme periyoduna kadar kullanılabilecek, sonrasında promosyonlar yenilenmeyecektir.
- Fatura ödemesi yapılmayıp hat kısıtlı statüsüne geçtikten sonra fatura borcu ödenmemeye devam edildiği müddetçe hatta yüklü liralar varsa söz konusu liralar kullanılamayacaktır.
- Her yöne konuşmalar, SMS gönderimleri, internet kullanımları öncelikli olarak tarife kapsamındaki kullanım haklarından tüketilecektir. Tarifedeki kullanım hakları tüketildiğinde hattınıza tanımlı ek paketler varsa ek paketler kapsamındaki kullanım hakları tüketilecektir. Ek paketler tüketildiğinde hattınıza lira yüklüyse hatta yüklenen liralar tüketilmeye başlanacaktır.
- Tarifedeki müşterilerimiz faturalı müşterilerimize yönelik olarak sunulmakta olan cihaz kampanyalarından faydalanamayacaklardır.
- Her ay düzenli ve otomatik ayrıntılı fatura aboneliği yapılamayacak, ancak Avea Müşteri Hizmetleri aranıp ayrıca talep edilmesi halinde ilgili döneme ait ayrıntılı fatura gönderilebilecektir.
- Son dönem fatura tutarı bilgisi, son dönem fatura detayları Müşteri Hizmetleri ve 9333 aranarak öğrenilebilecektir.
- Geçmişe yönelik çağrı detayları talebi ve e-fatura aboneliği Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilecektir.
- Tarife kapsamındaki kalan kullanım detayları 9333’e SMS gönderilerek, 9333 aranarak ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla öğrenilebilecektir.
- 9333 aranarak ya da Müşteri Hizmetleri aranarak kredi kartı ile fatura ödeme işlemi gerçekleştirilebilecektir.
- Tarife, SMS ile güncel fatura tutarı sorgulamasına kapalıdır. Tarife kapsamındaki dakika, SMS ve internet avantajının %80’i ve %100’ü tüketildiğinde SMS aracılığıyla bilgilendirme yapılacaktır.
- Tarifeye Avea bayilerinde kayıt esnasında tarife bilgilendirme formu imzalamanız gerekmektedir. Tarife bilgilendirme formu için .

Lira Yükleme

- Hattınıza yüklediğiniz liralar fatura tutarına ilave edilmeyecektir. Ücretinin ayrıca ödenmesi gereklidir.
- Hattınıza yüklediğiniz liralar ile Kontrolü S.E.Ç. Tarifeleri ek paketleri satın alınamayacaktır.
- Hattınıza yüklediğiniz liralarla faturasız müşterilerimize sunmakta olduğumuz Alo Avrupa, Alo Amerika, Alo Almanya ve uluslararası SMS paketini satın alabilirsiniz. Hattınıza yüklediğiniz liralar ile bireysel faturalı ya da faturasız müşterilere sunulmakta olan diğer konuşma, mesajlaşma ve cepten internet paketleri satın alınamayacaktır.
- Kontrolü S.E.Ç. tarifeleri arasındaki geçişler ile tarifeden faturasız tarifelere yapılacak geçişlerde hatta kalan lira bakiyesi varsa bakiye kaldığı yerden devam edecektir. Tarifeden diğer faturalı tarifelere yapılacak geçişlerde ise hatta kalan lira bakiyesi müşterinin faturasına indirim olarak yansıyacaktır.

Ek Paketler


  • Ek konuşma paketi kapsamında ayda 5 TL’ye her yöne 100 dakika, ek SMS paketi kapsamında ayda 5 TL’ye her yöne 100 SMS, ek internet paketi kapsamında ayda 5 TL’ye 100 MB cepten internet sunulmaktadır.
  • Dakika paketini satın almak için EKDAKIKA, SMS paketini satın almak için EKSMS, internet paketini satın almak için EKNET yazılıp 5555’e ücretsiz SMS gönderilmesi gereklidir.
  • Paketleri SMS haricinde Avea Müşteri Hizmetleri’ni arayarak ya da Avea Online İşlemler aracılığıyla da satın alabilirsiniz.
  • Ek paketleri sadece Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerindeki müşterilerimiz satın alabilirler. Diğer faturalı ve faturasız tarifelerdeki müşteriler satın alamayacaklardır.
  • Ek paket ücretleri, faturanıza yansıtılacaktır. Hattınıza yüklediğiniz liralar ile ek paketler satın alınamayacaktır.
  • Ek paketlere kayıt olunan fatura dönemi ile paketlerin iptal edildiği fatura döneminde paketlerin kullanıldığı gün sayısından bağımsız olarak paketlerin tam ücreti faturaya yansıtılacaktır.
  • Paketler, bir sonraki fatura döneminde otomatik olarak yenilenmeyecek, bir fatura dönemi içerisinde istenilen adette satın alınabilecektir.
  • Diğer faturalı tarifelere yapılacak geçişlerde paketler kapsamında kalan kullanım hakları silinecektir.
  • Paketlerden yararlanabilen Kontrolü S.E.Ç. tarifeleri arasındaki geçişler ve faturasız tarifelere yapılacak geçişlerde paketler kapsamında kalan kullanım hakları tükenene kadar ya da paket periyodu sona erip paketler kapsamında kalan kullanım hakları silinene kadar kullanılabilecektir.



 


mr.bell

Üye
Turkcellden bu tarifeye geçmek istiyorum ilk faturada bir sorun çıkar mı yüksek bir tutar gelir mi ? Sizce nasıl bir paket.
 
batuhan__41

batuhan__41

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım hiç bir sorun olmuyor geçiş yapman yeterli ek bir paket almadıkça 35 lira+telsiz kullanım ücreti ile tarifeyi gönül rahatlığı ile kullanıyorsun.fatura aşma derdin yok limitine gelince otomatik duruyor kafan rahat.iistersen kontör de yükleyebiliyorsun
 

mr.bell

Üye
Turkcellden direk Aveaya faturasıza taşıdım müşteri hizmetlerini aradım 30 günlük kullanım sürenizin dolması gerekiyor dedi yani 1 ay. Dedim böyle saçmalık mı olur siz bana böyle bir şey demediniz taşımadan önce böyle bir bilgilendirme yapmadınız hiç bir yerde yazmıyor dedim , beyefendi herkes için aynı dedi 1 ay beklemeden yapabilceğim bir şey var mı ?
 
batuhan__41

batuhan__41

Üye
    Konu Sahibi
evet böyle birşey var vodafone faturasıza taşımıştım ve faturalıya geçiş için 1 ay süre geçmesi gerektiğini söylediler.direk faturalıya taşısaydın keşke
 

TKAR

Üye
Bende aveaya gecmistim.seç 500 1 gb internet felan.sonra baktım dakikalar uçuyor.mh lerini aradım.dk lar uçuyor gidiyor diye...ve mh bana ucretlendirme periyodunun 10 sn. ve 60 sn. olduğunu söyledi yani 40 sn konuşursam 60 sn gidiyor 10 sn altı konuşursam 10 sn gidiyor.halbuki bayi bana 10 sn yede bir demişti.yani kimsenin birbirinden haberi yok.Bende kızdım vodafone geri döndüm.
 
batuhan__41

batuhan__41

Üye
    Konu Sahibi
aslında bayii şikayetinde bulunabilirdin avea bu konuda çok hassas davranıyor müşteri hizmetleri gayet iyi.memnuniyet için ne gerekiyosa yapıyorlar.ben de tekrar aveaya taşıdım hattımı şimdi bekliyorum.keşke şikayette bulunsaydın
 
cedit52

cedit52

Üye
iyimis
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt