Kontor Kartından Şifre Yerine Nah Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Kontor Kartından Şifre Yerine Nah Çıktı
[h=2]Cep telefonuna para yüklemek için aldığı kartı kazıyan Seval Ulusoy, büyük şok yaşadı.[/h]
İzmir'de cep telefonuna para yüklemek için marketten aldığı kartı kazıyan Seval Ulusoy, şifre bölümünde 'Nah çıktı' yazısını görünce büyük şok yaşadı. Olaya tepki gösterip bu kadar pervasız davranın kişilerin yakalanmasını isteyen Ulusoy'un şikayati üzerine, market sahibi Mustafa Kaşar ile kontörleri seyyar olarak satan Yüksel Erdem gözaltına alındı.

[h=4]NAH ÇIKTI[/h] Bornova İlçesi'nde dün saat 19.30 sıralarında, marketten cep telefonuna para yüklemek için kart alan Seval Ulusoy, eve gidip kartın arkasındaki şifre bölümünü kazımaya başladı. Ulusoy, şifre bölümünü tam olarak kazıdıktan sonra gördüğü yazı karşısında şaşkına döndü. Şifre bölümünde, 'Nah çıktı' yazısını gören Ulusoy, hemen GSM şirketinin müşteri hizmetlerini aradı.


[h=4]DOLANDIRICILAR YAPTI[/h] Olayı hemen cep telefonu operatörünün müşteri hizmetleri yetkilisine aktaran Ulusoy, böyle bir uygulamanın olmasının imkansız olduğu yönünde aldığı cevap sonrasında, bugün de bayiye gitti. Dolandırıcıların kart üzerinde oynama yaptığı cevabını alan Seval Ulusoy'un ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, market sahibi Mustafa Kaşar ile telefon kartlarını seyyar olarak satan Yüklel Erdem'i gözaltına aldı. İki şüpheli kartlar üzerinde oynama yapmadıklarını, böyle bir olayı kimin yaptığını ise bilmediklerini ileri sürdü.
[h=4]RESMEN DALGA GEÇİYORLAR[/h] Olayın ardından büyük şok yaşayan Seval Ulusoy dolandırıcıların bulunmasını isteyerek, "İnsanla resmen dalga geçiyorlar. Hem parasını alıyorlar hem de bu kişilerin kendilerini çok kötü hissetmesi için böyle bir mesaj bırakıyorlar. BunU yapanların bulunmasını istiyorum" dedi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.
 


lunatics26

lunatics26

Üye
böyleleri de var işte :S :angry:
 
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
peki please locked
 
ak42

ak42

Üye
konu başlığıni okuyunca inanamadim güldüm :-) gerçekmis daha da güldüm ya bizim milletimiz de ayrı bi komik
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
15
Görüntüleme
538
MAERKEK
jotem173
Cevap
0
Görüntüleme
384
jotem173
Mert045
Cevap
0
Görüntüleme
359
Mert045
Doğuş Pertez
Faturasız / Faturalı Turkcell Cüzdan Urfa Kart
Cevap
0
Görüntüleme
845
Doğuş Pertez


Üst Alt