Kızlar Ne Sever-ne Sevmez / Ne Ister-ne Istemez [ Taniyalim :) ]

Sponsorlu Bağlantılar

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Kızlar Ne Sever-ne Sevmez / Ne Ister-ne Istemez [ Taniyalim :) ]
· kızların ağlaması yaptıları hatayı ört-bas etmek için en iyi kullanılan yöntemlerden biridir.

· kızların size çocuk nasıl yapılır diye sorması sizinle dalga geçtiğinin kanıtıdır. aslında altında çok farklı şeyler yatar.

· sizden hoşlanan kız sizden gözlerini kaçırır.

· aslında siz kızları iki güzel söze kanan salaklar olarak değerlendiriyorsunuz ama onlar bilinçaltınızdan tutun da kişiliğinizin en kuytu köşelerine kadar öğrenmek için bekliyor.

· siz konuştukça yürüdükçe davranızlarınızla sizi analiz ediyorlar.

· kendi aralarında erkekler hakkında adeta beyin fırtınası yaparak hatalarını değerlendirir, yeni düşünce paylaşarak erkeği ele almaya çabalarlar.

· siz kızdan dediğimi yapsın diye beklentiye girerken o kendime daha iyi hakim olursam onu elimde tutabilirim diye düşünür.

· sizin ona aşık olduğunuzu sezdiği an bittiğiniz andır. sizi istediği gibi yönlendirebilir.

· kendinden büyük erkeklerle beraber olmalarının asıl sebebi kızların daha erken olgunlaşması veya para, gerek zihinsel gerek fiziksel.

· yirmi yaşından sonra kızların maddesel düşündüğü yani parası olan erkekle beraber olma oranı yüzde 50 den çok çok fazladır.

· kızlar reddetmeyi severler. acaba benim için peşimden gelecek mi gelmeyecek mi diye düşünürler.

· bekletmeyi severler. bu da sizi ele alma konusundaki bilinçaltı hareketlerinden biridir.

· siz şikayet etsenizde her yere kadınlık ihtiyaçları için yanında çantasıyla giderler. çünkü sizin hoşunuza gideceğini onun bir kadın olduğunu düşünmenizi isterler.

· her insanda saygınlık duygusu ağır bastığı için. onun özel olduğunu hissettirmenizi isterler. iltifatlar vs işte.

· sizin sevginizi çeşitli oyunlarla sorgularlar. bi an boşluğunuza geldiğinde eğer ki aldatıyorsanız işgillenir. ve öğrenene kadar bu işin peşini asla bırakmaz.

· Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar hoşlandıkları erkeklere gülerler...

· Sevdikleri erkekler dışında tüm erkeklerle çok rahat konuşurlar.

· bir kız bir erkeği elde etmek istiyorsa mutlaka elde eder. dikkatli olun nefsinize hakim olun.

· Kızlar sevdikleri erkeklerle çok konuşmazlar. Sadece onları uzaktan kontrol ederler.

· kizlar yakin olduklari her erkekle sevgili olmaya calismazlar. onlar icin uzaktaki her zaman daha caziptir.


· Beklentileri olsun, beklentilerini karşılayacak olursanız zaten bitersiniz. Sevdiklerine gözü kapalı inanmaya programlanmış bir halleri vardır çoğunun.

· Kızlar acisindan bakarsak hicbir zaman baba sevgisi gormemislerdir ve bunu cok cok iyi kullanirlar, en onemlisi gerektiginde aile durumunu cok iyi kullaniyorlar

· Kadınlar maymunlara benzer yeni bir dalı tutmadan önce ellerindeki dalı bırakmazlar

· Kızların erkekler kadar cinsellik düşündükleri bir gerçek ama aradaki en büyük fark kendilerine hakim olabilmeleri.

· bir kız uzun bir cümle kullanırsa ve cümlenin ortasında '' Ama '' varsa amadan öncesinin asla önemi yoktur. örn; kamil seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam AMA biz arkadaşız

· Her sorulari birer sözleşmedir . Asla unutmazlar. Zamanı gelince dediklerinizi bir koz olarak kullanırlar ve siz coktan kuklaya dönmüşsünüzdür.

· Onlari ne kadar umursarsanız onlarda sizi o kadar umursamamaya başlar

· Bir kızın size kendini kanıtlamaya çalişmasi için dolaylı yoldan iltifat-hakaret edin . Bu onu size çekicektir

· Tanımadiginiz bir kıza 3 saniyeden fazla bakarsanız , siz onun için artik bir abazasınız

· Kızla konusurken surekli gözünün içine bakın , ama o konusurken 3 saniyede bir ona olan odaginizi degistirin

· kızlar cinsel ilişkide hazzı duygusal olarak, erkekler fiziksel olarak alır.

· bir kızın en nefret ettiği duygu kendini bir fahişe gibi hissetmesidir.

· bir kızı kaybetmek istemiyorsanız onu doyuma ulaştırmayın.

· özgüvensiz erkekler, kızların gözünde birer hayalettir.

· bir kızı etkilemek istiyorsanız ona bir buket çiçek yerine bir tutam acı verin.

· Kızlar sizin attığınız mesajlara GEÇ cevap veriyorsa, olumlu yada olumsuz kesin bir şey vardır.Geç kalmayın,içinizden geçeni karşınızdakine söyleyin bence.

· Sizin yanınızda başka erkeklerle yakın muhabbet kurarak sizi çıldırtırlar ve bundan çok haz alırlar.

· Eğer sizden hoşlanıyorsa sizi görmemezlikten gelme umursamaz tavır takınıyorsa bilinki sizden hoşlanıyor veya etkilenmiş bunu belli etmemeye çalışıyor.

· Arkanızı iyi kollayın kızlar erkeklerin popolarına çok bakarlar yuvarlak ve şekilli bir poponuz varsa kızın hayallerini süslüyorsunuz demektir.

· yüksek bir çoğunluğunun kafasında okumayı biterene kadar her haltı yiyim sonra iş hayatında uslanır evlenirim düşüncesi vardır.

· Ay içinde mutlaka 1 hafta şeytana dönerler.

· Kızlar her dediğini yapan kılıbık erkekleri sevmez sadece onları elinde tutmayı severler. Bir kızın size bağlanmasını istiyorsanız sert olun ve ondan kaçın. Bir nevi ona hakim olun...

· Bir hata yaptığınızda direk size söylemezler. Fakat hiçbir şeyi unutmazlar. En ufak tartışmada yüzünüze vurmaktan çekinmezler.

· Regl dönemlerinde herşeye aşırı tepki verirler. Çok sakinken bir anda celallenebilirler. Nedeni hormonal değişikliktir.

· Eğer bir kıza değer vermezseniz, kız, sizden etkilenecek ve sürekli etrafınızda olmaya bakacaktır. Asla bir kıza gereğinden fazla değer vermeyin. Böylelikle acı çeken değil, çektiren taraf olursunuz.

· + Olaraktan bir kıza asla her şeyinizi anlatmayın. Gizemli olun, kızlar sizi merak etsinler. Yani onlara ufak sürprizler yapın.

· Kadınlar bindiği dalı kesmez

· Erkekler gibi sevdiklerini sanmayın sakın. Kadınlar erkekler gibi duygusal değillerdir. Onlar için her şey rakamlardan ibaret. Herhangi bir konuda çıkarlarına uygun iseniz kalbinde yeriniz var demektir. Eğer bu durumu koruyamazsanız kaybedersiniz.

· Kızlar o kadar sinsidir ki senin iyiliğini düşünüyor sanarsın fakat o seni sadece kendini tatmin etmek için kullanır.

· Ayrıca kızlar kendilerini yalnız ve mutsuz hissettiklerinde tutunacak bir dal ararlar.Bu oyuna gelmeyin.Size yakınlık gösterip ilgi bekliyor fakat ilgi göstermiyor ise ondan olabileceğine uzaklaşın.

· Kızların bir kısmıda güzelce konuşur gülümser aşk anlamında yeşil ışıkları yakar sonra bir teklif edersin aranız soğuyuverir kız kabul etmez tüm ilişkiyi kesersiniz.

· *amaç= sizi kafaya almak, yani ona her konuda yardımcı olmanızı sağlamak. bazısı bu ayarı çok verir ve sizdede bişeyler varsa sizi kendine körkütük aşık ettirir.

· Çıkmaya başlama aşamasında sakın "senden hoşlanıyorum" gibi cümleler kullanmayın. Hatta öyle bir erteleyinki artık demenizi beklesin yada ilk söyleyen o olsun. Bu tarz cümleler onlar için zafer gibi birşey sayılıyor heralde bunu duyduktan sonra zaten çocuk elimdeymiş gibi düşüncelere kapılıyorlar.

· Karı milleti menfaati varsa evet cevabı verir. alışveriş hastaliktir onlar için. Cinselliği yaptırım aracı olarak kullanan başka bi canlı yoktur.

· Kızlar size acı veriyorsa , ilişkinizi kesin , onlarla konuşup onlar yüzünden acı çektiginizi , onsuz yapamadığınızı söylerseniz , bir şekilde kendilerini aklarlar , sizi inandırırlar.

· Ayrıca kadınlar yaratılış gereği,aşka aşıktır,erkeğe değil.Aşkı başka bir erkekte bulduğunda gözü eski sevdiğini görmez.Bu nedenle çokça kişi tarafından nankör olarak bilinir.Onun için her zaman sizden iyi birisi vardır

· Ilk adimi her zaman sizden beklerler. Onlar parmak ucuyla gelir sizden adim atmanizi isterler.

· Onunla ilk tanışmaya başladığınızda sırf etkilemek amacıyla aşırı iltifatlar etmeyin. ''Çok güzelsin, çok şekersin, çok tatlısın, dünyanın 8. harikasısın'' gibi lafları kızlar itici buluyo tanışma evresinde ve yalan söylediğinizi, sırf onu elde edebilmek için bu tür yapmacık iltifatlar ettiğinizi anında hissediyolar. Yapmayın komik duruma düşmeyin kızıda uzaklaştırmayın kendinizden. İltifat edeceksenizde hafif iltifatlar edin (üstündeki giysi yakışmış vs. gibi )

· Net olun ! Telefon numarası istemek için bahaneye gerek yok . Telefon numaranı verir misin ? Hepsi bu .

· biri sizden hoslaniyorsa, eli ile surekli saci ile oynar.

· Kızlar gerçek sevgiyi istemezler. Onlar için mutlak doğru; sizin, onlar için neyi yapıp yapamayacağınızdır.

· Kızlar gülü güzel koktuğu için değil, üzerindeki dikenlerin acısını yaşadıkları için severler. Acı çekmekten haz alan tek canlı, insanoğlunun XX kromozumlu halidir.

· Erkekler ve kızlar arasında bir çok fark vardır. Ancak en belirgin olanı; biz bir şeye sahip olmak için her şeyi, onlar ise her şeye sahip olmak için bir şeyi feda ederler.

· Zamanın doğrusal bir çizgide tek yöne gittiği kuramı tamamen yanlıştır. Erkekler zamanı ileriye doğru, kızlar ise geriye doğru yaşarlar.

· Kızlar; gücü, fiziği ve cüzdanı kuvvetli erkekleri sever. Ama hafızası kuvvetli olan erkekleri daha çok severler, çünkü onlar özel günlerin hiçbirini unutmaz.

· İnsan metabolizması; gözyaşının oluşumu ve akması için toplamda 5 saniyeye ihtiyaç duyar. Ancak bu süre kızlarda 2 saniyenin altına iner, çünkü onların gözyaşı torbaları her daim doludur.

· Bir kıza gerçek anlamda sahip olmak için bedenine değil kalbine dokunmanız gerekir. Kalbine dokunduğunuz kızın ruhu da arkadan sizi takip eder

· Reddetmek büyük bir hazdır. Kızlar yalnızca bu hazzı yaşamak için bile sevdiği bir erkeğe "seninle çok iyi arkadaşız" cümlesini kurabilir.

· Kızlara hiçbir sırrınızı açıklamanıza gerek yok, onlar bilmesi gereken her şeyi bilir. Fazladan söyleyeceğiniz her cümle, bir kızla futbol muhabbeti yapmanızdan öteye geçmez.

· Kadınlar sevmedikleri ama kaybetmek istemedikleri erkekleri; hep şakayla karışık red ederler.. .Alıntıdır.
 
Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: TAMER TURK


Uhops

Uhops

Üye
Opera mini ile en üstten en alta inmem 8 saniye sürdü :D
 
istisna97

istisna97

Üye
Tamamını okudum güzelmiş bizim sınıfta 1 kız ve karşı sınıftaki 1 kız bunları yapıyor
 
dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
gerçektende böyleler. o yüzden neyi ne zaman yapacaklarını bilmediğin için tanıyamıyorsun :)
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
 
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness ve oznkrts
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
geçektende doru
 
oznkrts

oznkrts

Üye
· Arkanızı iyi kollayın kızlar erkeklerin popolarına çok bakarlar yuvarlak ve şekilli bir poponuz varsa kızın hayallerini süslüyorsunuz demektir.

Dünyanın çivisi çıkmış arkdş :D
 
TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
yarin bu taktikleri denemeklazim-)
 
BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
Hepsi doğru gibi ;)
 
OozyStaw

OozyStaw

Üye
bence kızlar kutsal varlıklardır :kıskıs:
 


Üst Alt