kendi temanı kendin yap!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
kendi temanı kendin yap!
merhaba arkadaşlar forumda geçenlerde aradım aradım bulamadım açayım dedim konuyu.

Kendi fotoğraflarınız ile çok güzel temalar yapabilirsiniz. Çok basit bir iş. Ben x3.00 kullanırken öğrenmiştim bunu şu an n79kullanıyorum ve cep telefonundan bile yapıp arkadaşlarıma küçük hediyeler yapabiliyorum:)
öncelikle elinizde herhangi bir .nth uzantılı tema olmalı.
Onu masa üstüne atıp üzerine sağ tıklayıp yeniden adlandıra gelin ve dosya uzantısını .mth'yi .zip yapın(eğer dosya uzantınız görünmüyorsa araçlar klasör seçeneklerinden uzantıyı göster'i aktif edebilirsiniz.)
daha sonra zip dosyasına çift tıklayıp masaüstünde yeni klasör açıp dosyalar içine çıkartın. Orda bir .xlm dosyası vardır ordan dosyayı aç derseniz orda renkleri, kullanılan mp3vs hepsini gösterir.
Işte burası önemli.. Hangi fotoğrafınızı arka plan yapmak istiyorsanız o fotoğrafı çıkardığınız klasör içindeki arka plan fotoğrafı ile aynı isim yapın ve fotoğrafı klasör içine atın dosya değiştirilsin mi derse evet deyin. Veya aynı isimdeki mp3 dosyanızı klasöre atın. Yazı rengini de değiştirebilirsiniz ama yazı rengi için xlm dosyasının içindeki color kısmına renk kodu ile yazılmışsa internetten renk kodunu bulursunuz veya ıngilizce renklerden birini yazarsınız.
Daha sonra klasör içindeki tüm dosyaları işaretleyip üzerine sağ tık yapın ve dosyaları sıkıştır deyin. Klasör içine .zip uzantılı yeni bir dosya gelecek yine yeniden adlandır deyip .zip 'i .nth yapın ve telefonunuza atın.
Bu şekilde istediğiniz hareketli fotoğrafı veya kendi fotoğraflarınızı kendinize tema eyapabilirsiniz.
 


mucahitherken

mucahitherken

Üye
Birşey sormak istiyorum.Peki bir temanın ikonlarını başka bi temaya yerleştirebilirmiyiz?
 
suhomi

suhomi

Üye
blueftp programı ile temanın içine girip istediğin ikonu kaydedebilirsin, kullanılan resimler, yükleme simgeleri herşeyi bulursun girdiğin temada. onları telefona çıkartırsın sonra değiştirirsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt