karadenizde korkutan deprem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
karadenizde korkutan deprem
Bugün sabah saatlerinde İran'da, akşam saatlerinde ise Gürcistan yakınlarında 2 farklı deprem meydana geldi. İki deprem de Türkiye'den hissedildi.

KARADENİZ'DE KORKUTAN DEPREM

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 15.31'de, merkez üssü Karadeniz'de Gürcistan açıkları olan, 5.3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, yerin yaklaşık 5 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin merkez üssünün Artvin ile Gürcistan arasında, Karadeniz bölgesinde olduğunu belirterek, depremin Ardahan'da da hissedildiğini kaydetti.

Sallantıdan dolayı olumsuz bir durumun söz konusu olmadığını ifade eden Azizoğlu, "Hissedilir bir deprem meydana geldi. Şükür ki bölgemizde olumsuz bir durum yok" dedi.

İRAN DA GÜNE DEPREMLE UYANDI

Saat 08.38' de Merkezüssü İran olan 5 büyüklüğünde, saat 09.12' de ise merkezüssü Türkiye İran sıınırı olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye-İran'da sınır bölgesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgilere göre, saat 09.12'de Türkiye-İran sınır bölgesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Van'da da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt