Kamyon Yarışları Nefesleri Kesecek

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Kamyon Yarışları Nefesleri Kesecek


FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası (ETRC)'nın açılış yarışları, 11-13 Mayıs tarihinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Renault Trucks sponsorluğunda İstanbul Park pistinde gerçekleştiriliyor.

Avrupa'da büyük ilgi kamyon yarışlarında, Cumartesi ve Pazar günlerinde ikişer yarış olmak üzere, birbirinden bağımsız tam dört yarış yapılacak ve yarışlar 9 ar tur sürecek. Alışılagelmiş TIR çekicilerinden oldukça farklı; 5.5 tonluk ağırlığa, 12 litre ve 1100 beygir gücündeki bir motora sahip kamyonların heyecan dolu mücadelesi izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.

İstanbul Park pistine gelecek olan sporseverler, dev boyutlarıyla keyifli anlar yaşatacak olan kamyonların yanı sıra 2012 Türkiye Pist Şampiyonası ve Porsche 977 GT3’lere açık GO Cup yarışlarını da izleme şansı bulacaklar...

Çocuklar da Unutulmadı


Ülkemizi ilk kez ziyaret edecek olan bu heyecan dolu organizasyon tüm ailelerin zevkle katılabilecekleri hafta sonu alternatifi oluşturacak. 12 yaşa kadar çocukların ücretsiz olarak izleyebilecekleri etkinlikte, minikler hem hayallerini süsleyen dev kamyonları izleyebilecek, hem de fuar alanında katılımcı firmaların onlara özel sürprizleri ile muhteşem bir hafta sonu geçirebilecekler. Ayrıca

Sosyal Medyada Sürprizler

Ayrıca sosyal medya üzerinden etkinliği takip edenlere sürprizler büyük ilgi görüyor. ve sayfalarını takip eden sporseverler, bilet kazanma şansı yakalıyorlar. Hafta sonu boyunca tüm seyircilerin farklı noktalardan yarışı izlemelerine ve padoka giriş imkanı sunan 3 günlük tek tip biletlerin, 45 TL’den biletix satış noktalarında satışı devam ediyor. Ayrıca organizasyon süresince Cuma-Pazar günleri arası IETT ek otobüs seferleri ile Kavacık, Bostancı, Kadıköy ve Taksim'den İstanbul Park'a seyirci transferi sağlayacak.

Kaynak: Sporx
 


Üst Alt