Kadim Sevda Kimdir Hayatı Biyografisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kadim Sevda Kimdir Hayatı Biyografisi
Sevda Şengüler;
1987 de Bursa’ da doğdu. İlk ve lise eğitimini Bursa’ da tamamladı. Liseden sonra, Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarın da halk müziği bölümünü bitirdi. Bunun yanında, Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu ve Yerel Gündem 21′ de Tiyatro eğitimine devam etti.
Babasının müzisyen olması, müziğe olan ilgisini arttırdı ve bu sayede birçok organizasyonlarda yer aldı. Her tarz müziği çok seven fakat hiphop ve r&b müzik kariyerinde farklı bir yere sahip oldu.
Kadim Tekin;
1985’ de Londra’ da doğdu. İlk ve lise eğitimini Bursa’ da tamamladı. Lise eğitiminden sonra diş teknisyenliği bölümüne devam etti.

Fakat zaman içinde müzisyen yönü daha ağır basınca hayatını müzikle içiçe geçirmeye karar verdi. Zaten, aile fertlerinin birçoğu müzisyendi.
Birçok sanatçının hocası ve keman virtüözü olan Dedesi Hüsamettin beyden, piyanist olan amcası ve bas gitarist babadan çok şey öğrendi.
Bu güne kadar, bir çok müzik tarzıyla ilgilendi. Örneğin; Numetal, rock, rap, pop, r&b, arabesk… gibi bu müzik tarzlarının hepsi yaptığı müzikte etkili oldul.
Kadim & Sevda;
2007 Eylül ayında, bir müzik sitesinde tanışıp birbirlerine müziklerini dinleten ikili, müzik konusunda çok fazla ortak noktaları olduğunu farkederler. Müzik çalışmalarına bir süre ayrı ayrı devam ederler, ama akıllarında hep bir düet fikri vardır, birgün bir şarkıda karar kılıp, onu beraber söylemeye karar verirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt