İzmir'in Michael Ve Madonnasıyız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
İzmir'in Michael Ve Madonnasıyız..

PELİN KARAHAN ‘KAVAK YELLERİ’ KADROSUNA SONRADAN DAHİL OLAN SARP APAK’IN SETE ATOM BOMBASI GİBİ DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR. APAK İSE EKİBİN KENDİSİNİ DIŞLAMAMASINDAN DOLAYI ÇOK KEYİFLİ
Avrupa Yakası’ındaki ‘Tanrıverdi’ karakteriyle girdi hayatımıza Sarp Apak. Bir anda herkes ondan bahsetmeye başladı. Rolünü o kadar hakkıyla oynadı ki, bu karakter ona kısa sürede beyaz perdenin kapılarını açtı. Ard arda ‘Beyaz Melek’ ‘Güneşi Gördüm’ ‘O... Çocukları’ ‘Plajda’, ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ ve ‘Aşk Geliyorum Demez’ ile kamera karşısına geçti. Apak, şimdilerde ‘Kavak Yelleri’ dizisinde Güven karakteriyle seyirci karşısında. Gelen dizi teklifleri arasında ‘Güven’e tav oldum’ diyen Apak’la, rol arkadaşı Pelin Karahan’ı bir araya getirdik.

Sarp’in ekibe katılması nasıl bir enerji yarattı?
Pelin Karahan: Atom bombası gibi düştü. Büyük bir enerji yarattı (Gülüyor). Şaka bir yana onun enerjisi bambaşka bir şey. Bunu bütün ekip adına söyleyebilirim. Çok güzel enerjisi var inanılmaz keyifli. Sabahlara kadar çalışıyoruz ama gülerek, kahkahalarla, şakalarla. Sete çok hareket getirdi. Bize büyük bir enerji veriyor.

Sarp sen de diziye sonradan gelen biri olarak nasıl bir atmosferin içine düştün?
Sarp Apak: “İnsanlar nasıl acaba?” diye korkuyordum. Çok huzurlu bir ortama gittim. Arkadaşlarım bana çok destek oldular. Onlar üç yıldır birlikte çalışıyorlar artık aile gibi olmuşlar. Beni hiç dışlamadılar.
P.K: Dışlanacak gibi değil, bir anda içinize işliyor.

Kavak Yelleri ekibi olarak Sarp’ın geleceğini duyduğunuzda tedirgin oldunuz mu?
P.K: Sarp’ın geleceğini duyunca ‘hımm’ dedik. Ama ilk tanıştığımız günden itibaren “Tamam bu sezon çok keyifli geçecek” diye düşündük.

Yeni sezonda yine İzmir’desiniz. Çekimler nasıl geçiyor?
P.K: Yoğun geçiyor. Halkın ilgisi inanılmaz. İzdiham oluyor çekimlerde. Dış çekimlerde insan kalabalığından çekim duruyor. Teyzeler, amcalar, dedeler herkes geliyor bizi izlemeye.
S.A: Biz orada bayağı İzmir’in Michael Jackson’ı ve Maddona’sıyız. İzmir’in bir takımı olmadığı için kendini tek gösterdiği alan Kavak Yelleri. Dizimizi özel bir yere koyuyorlar. Ben bir Mahsun Kırmızıgül’ün setinde böyle izdiham görmüştüm bir de burada.

Ünlü biri olmak nasıl bir duygu?
S.A: Benim ilk üç ayım çok komikti. Hiç işim yokken evden çıkıp bana bakıyorlar mı, beni tanıyorlar mı diye bakıyordum (Gülüyor).
P.K: Ben ne yapıyorum? Şimdi oyuncu mu oldum? Ben şimdi ne yapacağım? derken 95 bölüm oynadım.
S.A: Garanti 95 bölüm reytingi olan oyuncu kendisi. Yapımcılara buradan sesleniyorum (Gülüyor).

Sesli çekimlerde ezberde zorlanıyor musunuz?
P.K: Sayfalarca ezber yapıyoruz Düz lise mezunu olduğum için ezberde zorlanmıyorum. Beş sayfa getir tık tık ezberlerim.
S.A: Benim ezberden hard disk’im yandı. Herkes ezberini ciddiye alıyor. Bu sette konservatuvar tadı var. Herkes birbirini arayıp “Ezber yapalım” diyor.
P.K: Yok ya neresi yandı çok güzel ezber yapıyor.
n Neden yeni bir proje değil de, devam eden bir projede olmayı tercih ettiniz?
S.A: Başka projeler de geldi ama ben Güven karakterine tav oldum. Bütün oyuncu arkadaşlarımın oynamak istediği bir rol. Güven’e çok kandım, çok iştah açıcı bir rol. Herif benden çok daha yetenekli ve özgüvenli. Tanrıverdi’yle Güven’i birbirinden ayırmak için çok uğraştım.

Yazın tatil yapmak yerine sinema filmi çektiniz
S.A: Evet öyle oldu. Bu konuma geldiğim için Allah’a şükrediyorum. Okuldaki günlerimi, öğrencilik günlerimi, parasız geçen günlerimi hiç unutmadım. Bu işin uzun soluklu olması lazım. Buraya kolay gelmedim. ‘Aşk Geliyorum Demez’ filminde konuk oyuncu olarak oynadım. Orada bir ‘gay’i oynuyorum. ‘Yedi Kocalı Hürmüz’de kocaman bir adamı oynadım. Projenin içinde olmasam kıskanırdım.
P.K: Benim yok (Gülüyor). Sinema filmi çekmeyi çok istiyorum. Teklifler geliyor ama kısmet olmadı.
S.A: Yok anam bunların hiçbir şeyleri yok.

Bıyığı kesti kariyerinde yükseldi
Mahsun Kırmızıgül’ün iki sinema filminde de rol aldınız. Onunla çalışmak nasıldı?
S.A: Mahsun Kırmızıgül ikna kabiliyeti inanılmaz bir insan. Kimse “Oynamam” diye büyük konuşmasın hemen bağlar. Ben oynamamakta kararlıydım.Beni ikna etti. İyi bir film yapacağına ve yarı yolda bırakmayacağına inandırdı beni. Beyaz Melek’in benim sinema kariyerimde ciddi bir yeri var. İnsanları dış görünüşleriyle değerlendirmemek lazım. Ön yargının bir örneğidir Mahsun Kırmızıgül.
P.K: Mahsun Kırmızıgül film çekiyor diye duyunca garip gelmişti. ‘Güneş’i Gördüm’ü çok beğenmiştim. Yolun başında biri olarak ben Mahsun?Kırmızıgül’le çalışmayı çok isterim.
S.A: Şu an Türkiye’yi Amerika’da temsil edecek biri. Bıyığı kesti kariyerinde yükseldi (Gülüyor).

Komediden drama geçtiniz. Güldürmeyi seviyorsunuz herhalde.
S.A: Neşeli biriyimdir. Güldürmeyi çok severim. Vazgeçemediğim bir içgüdüm bu.

İkinizi de çok zayıflamış gördüm. Diyette misiniz?
P.K: 18 saat çalışmalar, uykusuzluk, daha az yemek derken ister istemez zayıflıyorsunuz.
S.A: Bu rol için kilo vermem gerekiyordu ve verdim.

Şöhretle şişko psikolojisine girdim
İkinizde yolun başında genç oyuncularsınız. Şöhret hayatınızda neleri değiştirdi?
P.K: Ben şişko psikolojisine girdim (Gülüyor). Ne olduğumu anlamadan bir şey oldum. Şöhretin altından kalkmak çok zor. Tanınmak zor oluyor. Kendinizle baş başa kalamıyorsunuz.
S.A: Şöhret üç dört aylık bir mevzu. Seviyorum şöhreti. Bir yere gidiyorum en güzel yemeği getiriyorlar. Ama şöhret yalan, bir yıl ortadan görülmeyelim hadi ‘bay bay’ oluyorsunuz. Şöhret geçici, başarı baki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt