İstanbul Eskişehir tren yolu ulaşıma kapandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul Eskişehir tren yolu ulaşıma kapandı


[h=2]Motorin sevkiyatı yapan trenin vagonu devrilince İstanbul Eskişehir tren yolu ulaşıma kapatıldı.[/h]
İstanbul Demiryolu, Geyve İlçesinin Doğançay mevkiinde TÜPRAŞ'a motorin sevkiyatı yapan trenin bir vagonunun raydan çıkması üzerine ulaşıma kapandı. yetkilileri yol açma çalışmalarının akşam saatlerine kadar süreceğini belirterek ve Ankara istikametinden gelecek trenlerdeki yolcuların otobüslerle taşınacağını belirttiler.


[h=4]MOTORİN BULUNAN VAGON DEVRİLDİ[/h]Alınan bilgilere göre saat 10.30 sıralarında Kırıkkale'den Tüpraş'ın İzmit Rafinerisi'ne motorin sevkiyatı yapan 141001 sefer sayılı yük treninin 60 tonluk motorin bulunan bir vagonu Doğançay mevkiinde raydan çıktı.


[h=4]AKŞAM SAATLERİNE KADAR YOLU KAPALI[/h]Şans eseri vagon devrilmemesine rağmen İstanbul- arasındaki demiryolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. yetkilileri vagonun İstanbul'dan gelecek vinç ile kaldırılacağını belirterek bu çalışma nedeniyle İstanbul- demiryolunun akşam saatlerine kadar ulaşıma kapalı kalacağını belirttiler. İstanbul'dan gelecek yolcular Arifiye'de otobüslerle Pamukova istasyonuna taşınacağı ,Pamukova istasyonundaki yolcuların da yine otobüslerle Arifiye istasyonuna taşınacağı belirtildi.

KAYNAK:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt