İstanbul, Avrupanın Yeni Eğlence Merkezi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul, Avrupanın Yeni Eğlence Merkezi
Alman ''Kölner Express'' gazetesi İstanbul’un Avrupa’nın gözde şehirlerinden olduğunu yazdı.

<div align="center"></div>
Alman &#39;&#39;Kölner Express&#39;&#39; gazetesi, dünyanın en büyük metropollerinden bir olan İstanbul&#39;un, Avrupa&#39;nın yeni eğlence merkezi haline geldiğini yazdı.

Gazetede &#39;&#39;İstanbul parti yapıyor&#39;&#39; başlığıyla verilen haberde, İstanbul&#39;un gece yaşamı hakkında bilgi verildi ve Beyoğlu semtinin eğlence dünyasında kentin kartviziti olduğu ifade edildi.

Avrupa&#39;nın yeni eğlence merkezinin 2006 yılında İstanbul olduğu belirtilen haberde, 15 milyon nüfusa sahip İstanbul&#39;da yaklaşık 4 bin bar ve disko, 5 binin üzerinde de restoran bulunduğu kaydedildi.

Türk mutfağının sadece kebap ve dönerden ibaret olmadığının altı çizilen haberde, dünyadaki birçok yemek çeşidini İstanbul&#39;da bulmanın mümkün olduğu bildirildi.

İstanbul&#39;a gideceklere Topkapı&#39;yı, Ayasofya&#39;yı ve Sultanahmet Camii&#39;ni mutlaka gezmeleri tavsiye edilen haberde, gece yaşantısının geç saatlere kadar sürdüğü kentte nargilenin de mutlaka denenmesi gerektiği kaydedildi.

İstanbul&#39;un tanınmış mekanlarının Reina, Q Jazz Bar, Penthouse Club, Leb-i Derya ve Babylon olduğu, bu yerler karşısında ne Londra&#39;nın, ne de Berlin&#39;in çekici olduğu görüşüne yer verildi.


17 Şubat 2006 - 15:42 130
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tek Kelime İSTANBUL..
 

civcik

Üye
eee İstanbul&#39;dan bahsediyoruz...
 
cepix

cepix

Üye
Yani..&#33;

Olsun o kadar
 
HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
mega şehir istanbul
 

yitik savaşçı

Üye
Yurdum gelirlerinin turizmden karşılanmasından bıktım... Nerde bilim; nerde teknoloji; nerde üretim?
 

RockFord Fosgate

Üye
+1
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt