Haber İphone X'in Ekran Sorunu Bitmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İphone X'in Ekran Sorunu Bitmiyor
İphone X, kısa süre,içinde iki farklı ekran sorunu ile gündeme geldi. Soğuk havalarda, dokunmatik tepkisi vermeyen iPhone X'in ardından şimdi de yeşil çizgi sorunu Apple'ın başını ağrıtıyor.


Apple'ın en yeni akıllı telefonu ve geleceğin akıllı telefon tasarımı olarak nitelenen iPhone X, ekran sorunları ile gündemde. Bazı kullanıcılar, iPhone X'in ekranının soğuk havalarda dokunmatik özelliğinin işlevselliğini yitirdiğini, bazı kullanıcılar ise ekranın kavisli olduğu kenarında yeşil bir çizginin oluştuğunu rapor ediyor.

Bazı iPhone X kullanıcıları, iPhone X'in ekranının çok soğuk havalarda,işlevsiz kaldığını belirten geri bildirimler paylaştı. İphone X'in ekranının donması ya da dokynmstiğin çalışmaması olarak yorumlanan bu sorun Apple tarafından da kabul edildi ve en kısa sürede çözüm üretilecek sözü verildi.



Bununla birlikte bir başka sorun daha ortaya çıktı. Sayısı hiç de azımsanmayacak kadar olan bazı iPhone X kullanıcıları, ekranın kenarlarında ekranı boydan boya geçen yeşil bir çizgi oluştuğunu belirtiyor ve bu görüntüleri de sosyal medya üzerinde paylaşıyorlar. Ayrıca bu gisofunun herhangi bir düşürme ya da darbeden sonra oluşmadığı da belirtiliyor. İphone X ekranında oluşan yeşil çizgi ile ilgili Apple cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak uzmanlar, böyle bir durumun büyük ihtimalle donanımsal bir sorundan kaynaklandığını ve teknik servis müdahalesi olmadan da giderilrmeyeceğini iddia ediyor.

Apple, iPhone X ekranı için en büyük tedarikçisi olarak Samsung ile anlaşmıştı. Cupertino merkezli şirketin ilk defa OLED ekrana geçiş yaptığı iPhone X modeli ile böylesine önemli sorunlar yaşaması, iPhone X'i satın alacak tüketicileri de tedirgin etti.
İphone X'in Ekran Sorunu Bitmiyor
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA. ve By_Casparov


By_Casparov

By_Casparov

Üye
Yazık :))
Sen o kadar para ver 2 3 ay sonra ekranda izler çıksın.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
bmw_m6

bmw_m6

Üye
x apple tarafindan sisirilmis bir balon alanin elinde patlayacak , daha bunlar baslangic.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
franklinda

franklinda

Üye
Bunlar iyi günleri siz sonrasını görün :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

MaxipmaN

Üye
ama çok stabil beyler :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
bmw_m6

bmw_m6

Üye
android ile arasındaki makas daraldı gibi duruyor.
aslina bakarsan stabil olmasinin nedeni yeteneginin kisitli olmasi , eyer android kadar kabiliyetli bir isletim sistemi olsa adroidten cok daha gazla sorun yasanir ,ios 11 le bunu gördük biraz kabiliyeti kazaninca heryerden sorun vermeye basladi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve MaxipmaN
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Marka değerinin sayesinde uzun yıllar yüksek satış sayılarına ulaşacak olan nadir firmalardan bir tanesi Apple sonuçta :)
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Üst Alt