Haber Iphone 5 Sarj Sorununa Çözüm Getiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 Sarj Sorununa Çözüm Getiriyor
Karşılaşılan yazılımsal hataları yeni sürümlerle düzenleme imkanına sahip olan Apple, donanımsal hatalar içinse bir sonraki üretim hattında iyileştirme yoluna gidiyor.




Şarj Kablosu:

iPhone 5 ile birlikte şarj kablosu değişikliğine giden Apple, sanırız ki bazı sorunları hesaba katamamış ki, birçok kullanıcı telefonlarını şarj edememekten yakınıyor. İlk başlarda çıkan bu sorun şimdilerde yavaş yavaş azalsa da, telefonlarını ilk alanlar için oldukça büyük bir hayalkırıklığı yaratmıştı. Özellikle Apple mağazalarına şarj kablosu değişim talebiyle gidildiklerinde tedarik edememe süreci oldukça sıkıntılı geçmiş.

Pil Ömrü: Her yeni iPhone ile birlikte ortaya çıkan pil ömrü iPhone 5 ile de kullanıcılar arasında sıkıntı yarattı. Birçok kullanıcının neredeyse 2 dakikada bir %1lik pil kaybı yaşaması sonucu Apple firmasına gönderilen şikayetlerden ötürü, Apple bir açıklama yapmak durumunda kaldı ve mühendislerin bu konu üzerinde çalıştığını belirtti.

Ses Kalitesi : iPhone 5 ile birlikte daha önce iPhone kullanan kullanıcılarının yaşadığı ses kalitesinin inanılmaz düşük olması Apple firmasını yine köşeye sıkıştırdı. Bu sorunun çözümü içinse LTE bağlantısının kapatılması gerektiği açıklandı.

Tarih ve Saat: Yurtdışında, özellikle Amerika kullanıcılarının kullandığı iPhone 5′ler kendi kendine saatlerini değiştiriyorlardı. İki firmaya da sorunu aktaran kullanıcılar, aldıkları yanıt karşısında tatmin olmamışlar. İki firmada birbirini suçlar nitelikte cevaplar yazınca iş başa düştü diyerek, Apple forumlarında diğer kullanıcıların yardımları sayesinde sorunlarını çözmüşler.
 


Üst Alt