Haber İOS 10.3.3 Güncellemesi, İPhone ve İPad için Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İOS 10.3.3 Güncellemesi, İPhone ve İPad için Yayınlandı
Apple, İOS 10.3.3 Güncellemesini uyumlu İPhone telefonlar ve İPad tabletler için yayınladı.


Apple, duyurusu yaklaşmakta olan iPhone 8 tanıtımına sadece birkaç ay kala, Çarşamba günü iPhone, iPad ve iPod touch için iOS 10.3.3 güncellemesini kullanıma sundu. Güncelleme açıklamasında, hata gidermeleri ve güvenlik iyileştirmeleri sunduğu açıklansa da çok daha fazla iyileştirme içeren İOS 10.3.3 güncellemesi, Eylül ayında yayınlanacak olan İOS 11 güncellemesi öncesindeki son büyük güncelleme olabilir.

İşte iOS 10.3.3 güncellemesi için Apple'ın resmi sürüm notları açıklaması:

  • IOS 10.3.3, hata düzeltmeleri içerir ve iPhone'unuzun veya iPad'inizin güvenliğini geliştirir
Genel olarak, iOS 10.3 güncellemesi, mobil işletim sistemi için büyük bir güncelleme değildi. Aslında Apple, HFS + dosya sistemini yeni Apple File System (APFS) ile değiştirdiğinden, en önemli yükseltme olarak görülmedi. Bu güncellemeye ek olarak Find My AirPods özelliği, yeni Podcast'ler widgeti ve güncellenmiş uygulama geçiş animasyonları sayılabilir.

Uyumlu İPhone veya İPad'inizi şimdi iOS 10.3.3'e güncellemek istiyorsanız, cihazınızda Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme'ye gidip sayfanın altındaki "İndir ve Yükle" butonuna hafifçe dokunarak İOS 10.3.3 güncellemesini yüklemeye başlayabilirsiniz. Güncellemeyi iTunes aracılığıyla, iOS cihazınızı bir bilgisayara bağlayarak da yükleyebilirsiniz.
İOS 10.3.3 Güncellemesi, İPhone ve İPad için Yayınlandı
 


Üst Alt